UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-01-2020

Chakra Meditatie avond


De 7 hoofdchakra's van de mens vanaf de stuit, de basis, naar het kruinchakra, boven op je hoofd. Dit zijn de mannelijke chakra's, logisch in deze periode van mannelijke energie. We zijn bezig met de verandering naar meer vrouwelijke energie. En daar horen dan ook de vrouwenchakra's bij.
Tijdens de workshop Chakra's meditatie avond gaan we deze chakra's met een meditatie herontdekken en integreren. En als geheel in jouw lijf, de mannelijke en vrouwelijke chakra's met elkaar verbinden.

De chakra's die toegevoegd worden op deze avond geven je lijf en je gevoel een echte bodem en basis. Ze zijn verbonden met je geboorterecht, je oer-klanken en ritmes. Je onafhankelijkheid en je diepste vertrouwen. Je oer-vrijheid en lichtvoetigheid en jouw diepste essentie. Diep verbonden in de aarde. De echte compleetheid voelen van kop tot teen en een diepe verankering waar je werkelijk stil van wordt.
Het begint om 19.30 en zal afgerond zijn rond 22.00 u. Geef je op via info@zuiverheid.com als je erbij wilt zijn. Tot dan!

 

  • Zuiverheid
  • 22 januari 2020
  • Linnaeuslaan, 2, 3843 BL  Harderwijk, Gelderland, NEDERLAND
  • € 20,00
  • 0621404898
  • infozuiverheid.com
  • Meditatie, Healing , Webshops

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Zuiverheid (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Zuiverheid
Zuiverheid

Over Zuiverheid

Hallo, ik ben Corine Meinster, therapeut in mijn praktijk Zuiverheid in Harderwijk. Ik ben Bewustzijns-coach, Kinesioloog, Natuurgeneeskundige, Bach Bloesem therapeut en schrijfster. Het heeft allemaal te maken met het herstellen van het lichaam, van onbalans naar balans. Het zelfherstellend vermogen van elk lichaam weer aanzetten. En bewustworden van overtuigingen en aannames die je groei en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Individuele Coaching retraite in Zutphen
5 april 2020
HSP coaching
9 april 2020
Ronald zingt, Ester danst passievolle paasretraite
10 april 2020
Hoe heb ik lief? Workshop intimiteit en verlangen
11 april 2020
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Ede 2020
11 april 2020
HSP coaching
23 april 2020