UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-01-2020

Touch of Divinity: Divine power


Wil jij :

*Je met je hoger zelf verbinden en vreugdevoller leven?
* Meer overgave ervaren ?
* Jezelf uitdagen om helemaal te gaan staan voor wie je bent met alles wat er is?
*Je extatisch lichaamsbewustzijn ontdekken?
* Leren hoe je je grenzen kan aangeven zonder dat je uit verbinding hoeft te gaan?
* Niet langer bang zijn dat je verkeerde keuzes maakt of verkeerde mensen aantrekt op je pad?
* Genieten van liefdevolle ontmoetingen met gelijkgestemden?

Dan zijn de Tantradagen van Wilde Ziel vast iets voor jou!
Want op een dag als deze krijg je een beetje beeld van hoe we werken. De dag is geschikt voor mensen die voor het eerst met Tantra te maken krijgen, maar ook voor mensen die al veel langer ermee bezig zijn. Tijdens de Tantra dagen, die we ook in Amsterdam houden, geven we een voorproefje van het Tantra verdiepingspad: dat is een mix van extatisch lichaamswerk, Empowerment en geïntegreerde Tantra.

Het programma passen we in het moment aan, zoals ons hart ons ingeeft. Een dag zou er zo uit kunnen zien:
9:30: Je gaat naar het restaurant en krijgt daar een heerlijk kopje thee of koffie (bij de prijs inbegrepen). Terwijl je nieuwsgierig om je heen kijkt wie er nog meer komen, word je verwelkomd door Mark of Janine die iedereen meeneemt naar de zaal die mooi is ingericht en warm is..
10:00: In de kring stelt iedereen zich voor, aan de hand van een vraag. Of we zijn even stil en laten opkomen wat er opborrelt..
Dan verbinden we ons met elkaar in een liefdevol welkomst ritueel, waar je elkaar ècht ontmoet, helemaal vanuit jouw eigen authentieke zijn. En we stellen met elkaar de spelregels vast, zodat iedereen kan ontspannen en landen.
11:00 -13:00 Met een bijzondere partner Yoga vorm (Tantra Kriya Yoga) bouwen we samen energie op, rekken en strekken we en leren we in contact te komen met ons eigen lijf zonder daarin te verkrampen.
We gaan aan slag met het thema: wat betekent divine power voor jou? Waardoor voel jij je opgetild? En: net zo belangrijk: wat weerhoudt je om het elk dag te voelen? We delen onze verlangens en angsten voor onze verborgen krachten. Janine en Mark ondersteunen dit met een stukje theorie uit Tantra, zodat je beter kunt plaatsen hoe patronen zich ontwikkelen en doorbroken kunnen worden.
Daarna gaan we in kleine groepjes onderzoeken wat lichaamsbewustzijn en extatisch lichaamsbewustzijn inhoudt. Janine en Mark leggen in de oefeningen uit hoe je Prana en levensenergie kunt verzamelen om je bewustzijn te verruimen.
13:00 - !4:00 Heerlijke lunch in het restaurant van Djoj (vegetarisch). Even een frisse neus halen buiten..
!4:00 17:30 We gaan verder met de oefeningen die je dieper en dieper met jezelf connecten en je in overgave brengen aan je hogere zelf of je Beloved, die je belichaamt. We dansen, masseren en ademen samen.
En we delen onze ervaringen.

Enkele reacties van deelnemers:
"Het was zo bijzonder, die aanraking, ik ben er emotioneel van!" "Ik heb met een blinddoek het hoofd van mijn partner gemasseerd, wat was dat intens" "Wat is het veilig bij jullie, ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld"

Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar te dineren (je koopt dan zelf een muntje aan de bar, tijdens de lunch pauze).

 

  • Wilde Ziel
  • 19 januari 2020
  • Antony Duyklaan 5-7-9, 3051 HA  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 65,00
  • 613795437
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Pers. ontwikkeling, Massage, Meditatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus in Den Haag op dinsdag avond
3 maart 2020
Handmassage
Cursus Hand Massage Middelburg
7 maart 2020
Aromatherapie en Massage
Workshop Aromatherapie en Massage
28 maart 2020
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Sassenheim 2020
7 maart 2020
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs 21 & 22 maart 2020 Ahoy
21 maart 2020
Connecting the Heart
Connecting the Heart – Yoga van Verbinding
29 februari 2020