UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-04-2020

Kosmisch onderonsje (belconsult)


Een belafspraak waar je jouw actuele issues kunt bespreken en via de horoscoopduiding van Lia, antwoorden krijgt over het hoe en waarom van jouw huidige leefomstandigheden. Wij gaan in op jouw vragen en zorgen ervoor dat jij na een uur weet en voelt hoe jij verder kunt. Dit kosmische onderonsje wordt vaak geboekt als tussendoortje met Lia, waarbij de intensiteit ook anders is dan bij een uitgebreid consult zoals bijvoorbeeld het jaargesprek. Wanneer je een spirituele gesprekspartner wenst die met je mee kijkt, denkt en voelt, is dit een krachtig en concreet uur.

Dit belconsult kan ook geboekt worden als kennismaking met Lia haar krachtige en heldere astrologische duiding waar je verder mee komt. Het kan ook als eerste consult met haar worden geboekt, speciaal voor Buzzbie'ers.

Graag tot ziens.

 

  • Lia Ouendag
  • 6 april 2020 t/m 4 mei 2020
  • Brinkgreverweg 122, 7413AG  Deventer, Overijssel, NEDERLAND
  • € 147,00
  • 0636466358
  • infoliaouendag.com
  • Coaching, Mediumschap

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lia Ouendag (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lia Ouendag
Lia Ouendag

Over Lia Ouendag

Astrologie zoals deze bedoeld is. De taal van het hart. Een horoscoop die klopt met de werkelijke sterrenhemel, een juiste plattegrond die ons meeneemt in de mogelijkheden van dit leven. Een vernieuwde, geactualiseerde astrologische werkwijze die rekening houdt met de kosmische ontwikkelingen en actuele planeet energieën. Voel je welkom wanneer je behoefte hebt aan een richtingaanwijzer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meerhanden Massage - zondag 14 juni 2020
14 juni 2020
Arnoud en Mieke
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
28 juni 2020