• nieuw 

Ervaringen van oud-cursisten: saboteur aanpakken.


Veel mensen hebben al allerlei cursussen en therapieën gevolgd, al veel aan zichzelf en hun problematieken gewerkt. Toch bereik je niet altijd waar je naar streeft en blijven er oude patronen aanwezig. Dit wordt veroorzaakt door een klein hersengebied dat ik 'de saboteur' noem.

In deze 2 dagen leg ik uit hoe de saboteur te werk gaat en hoe je die kunt aanpakken.

Ik geef je handvatten hoe je weer de controle krijgt over je eigen leven, je eigen manifestaties weer kunt neerzetten, hoe je leert stralen vanuit jezelf, hoe je weer kunt lachen vanuit jezelf.
Ook leer ik je enkele methodes om 'oude rotzooi' op te ruimen zonder ze opnieuw te moeten doorleven.

Verder naar onderen lees je enkele ervaringen van oud-cursisten.

TIJDEN en KOSTEN van 2-daagse (individuele) CURSUS/THERAPIE
Kosten voor 2 aaneengesloten dagen = 290,- euro

12.00 uur - 20.00 uur inclusief lunch en vegetar. avondmaaltijd.


Veghel Noord-Brabant
Er zijn meerdere mogelijkheden om te overnachten in een Bed&Breakfast.

Als je meer info wilt mail dan naar trudy.de.ruijter@hetnet.nl
(ik reageer altijd binnen 2 dagen. Mijn e-mails komen soms bij anderen in de Spam terecht, dus houd dat ook even in de gaten)

Ik ben Trudy de Ruijter; therapeut voor mens en dier.
Ik heb ca. 16 jaar samengewerkt met een psycholoog. Heb 25 jaar een eigen praktijk.
Ik ben helderziend, -horend, -voelend, -wetend.


Ervaringen van oud-cursisten zeggen wellicht meer dan mijn woorden:

Beste lieve Trudy,
hoe zal ik beginnen....... als eerste hoe bijzonder waren die 2 dagen met jou.... en wat een speciaal persoon ben jij......
die beslissing om naar jou toe te gaan, gaat behoren tot mijn topbeslissingen in mijn leven....... echter jou inmiddels kennende, zal je dat niet meer verbazen, waarschijnlijk nog wel steeds leuk om te lezen.....
graag zie ik nog je presentatie, van het schema, of nog meer samenvatting ofzo van je hele therapie.
ik kom zeker nog eens langs op een zondag of maandag om een dagje paar uurtjes te helpen......
voor nu lieve groeten voor jou en groeten aan al die lieve jongens, en dame blanche

Hoi Trudy,
Wat een fantastische 2 dagen: wat heb je goed in de gaten hoe en wanneer de saboteur actief is. Wat waardevol om dat steeds gespiegeld te krijgen!
Het gaat goed met mij. Werken met de handvatten die je mij hebt gegeven gaat super. Heerlijk om al die oude gebeurtenissen uit mijn lichaam weg te werken; het voelt elke keer alsof ik bakken van mijn schouders af laat vallen.
Het valt niet altijd mee om mijn saboteur aan te pakken want wat ís die vaak aanwezig en aan het vervelen. Maar ik houd vol want ik geniet van de mooie dingen en ik weet dat er steeds meer komt en dat maakt me blij. Ik ben blij lieve Trudy. Stralen? Ja ik leer weer te stralen en dat voelt zó goed !!!
Dank lieve schat dat je mijn leven weer wat mooier hebt gemaakt.


Hoi lieve Trudy,
Dank je wel voor de 2 dagen cursus.
Ik moet zeggen dat ik sindsdien overweldigd ben door alles wat op mijn pad komt.
Bij thuiskomst trof ik H op de bank aan. We hebben een heel fijn gesprek gehad. En ik heb het op de manier kunnen doen zoals jij aan hebt gegeven. Ze was helemaal open en de oude vertrouwde H.
Met de andere kids ging het contact ook enorm goed.
Ik ben vooral positieve dingen aan het denken. Ik ben me non-stop bewust van mijn saboteur en dat is vermoeiend, en heel verhelderend.
Het lukt me nu vooral om positieve gedachten te hebben en als het gaat borrelen in me, besef ik dat dat de saboteur is.
En zo kan ik nog wel even doorgaan met grotere en kleinere dingen die gebeuren.
Duidelijkheid richting mijn nieuwe vriend. Liefdevoller gevoel richting mijn ouders.
Gesprekken die soepeler lopen.
Ik heb er lol in...zie het als een uitdaging...ik haast mezelf niet....stel geen eisen.... ga het gewoon allemaal ervaren en regelmatig jouw mail en mijn aantekeningen doorlezen.
Je doet geweldig werk en bent een bijzonder mens voor mij.
Liefs,

Lieve Trudy
Ik wil je bedanken voor 2 hele mooie dagen ! Ik vind je een heel mooi, lief, bijzonder en warm mens en heb onwijs genoten dat ik bij jou was.
Het gaat goed met mij. Ik merk dat ik vrolijk ben en meer straal. Ik heb mooie handvaten gekregen en ben daar nu al mee bezig.
Ik heb geoefend met na 2 negatieve gedachte een positieve gedachte neer te zetten, zodat ik mooiere dingen ga manifesteren. Dus ik vind dat ik al goed heb geoefend met een aantal dingen ;-)
Verder vond ik de chakrabanden oefening erg fijn,.
Ik ben heel benieuwd wat de toekomst zal brengen. Ik merk dat ik vooral moet vertrouwen dat het goed komt, welke kant het ook opgaat. De saboteur steekt nog vaak om het hoekje, maar ik zie hem nu, dus kan ik hem stoppen en positieve dingen denken.
Ik ben een bevoorrecht mens dat ik je heb ontmoet. Ik vond de 2 dagen heel fijn. En heb heel veel geleerd en vond het heel erg gezellig ! Het lag in het verlengde van waar ik al mee bezig was, zoals het wensen, alleen heb ik nu ook meer info gekregen hoe je je negatieve gedachten aan pakt en hoe snel iets zich manifesteert en hoe vaak je saboteur er ongemerkt is.
Ik ga je zeker mailen hoe het verder gaat ! We houden contact ;-)

Hallo lieve Trudy,
Hier gaat alles oke… wat betreft de saboteur. Wat een handvat heb je me meegegeven. Opnieuw geboren worden en meer kansen zien alle dagen.
Ach, ik zie ze voor me in stal. Ik kom jou en hen echt dit najaar nog eens opzoeken en een keer helpen met de verzorging!

Lieve Trudy
Dank voor alles wat je me gegeven hebt afgelopen dagen aan inzicht en praktische ‘doe-dingen’.
Ik heb vandaag met een glimlach samen met mijn saboteur de dag doorgebracht.
Maar ik heb vandaag mijn huis gepoetst. O.a de ramen gezeemd van de huiskamer (was ik niet van plan) want ik dacht : dan kan ik letterlijk helderder zien. Voelde goed. Verder met poetsen.. maar op een gegeven moment had ik geen zin meer. En toen kwam de saboteur: “ja maar...dit moet eigenlijk ook nog...”... En het was zo fijn om te ervaren dat ik met hem in gesprek kon om te zeggen dat ik daar gewoon geen zin meer in had!
Nog een mooie ervaring. Tijdens het poetsen hoorde ik mezelf gaan zingen: “Tell me what you want, and I’ll give it to you... Ik heb zingend geantwoord: “ik wil graag de lach ontvangen waar ik blij van word.
En guess what? Ik kwam vanmiddag thuis tegelijkertijd met mijn buurvrouw W. Die buurvrouw heeft een heerlijke lach waarvan ik blij word.
Tijdens het Kerst Festival ontmoette ik een andere vrouw, K; zij heeft dezelfde lach als W. Afijn lekker bijgekletst met W en ik kom binnen... kijk op mijn telefoon en zie daar een berichtje van K ... een foto... haha... K met dezelfde lach als W! Super toch?
Ik word er helemaal blij van. Ik word blij van een lach!!! Niks moeilijks, niks materieels... gewoon een lach... en ik krijg het!!!
Ik reken wel af met mijn saboteur.. maar de intentie waarmee ik de gewone dingen weer ervaar in het leven is voor nu heel belangrijk voor me.
Lieve Trudy... dank dat je mijn ogen weer opende voor wat écht belangrijk is in het leven.
Je bent LIEFDE.

Hallo Trudy,
Nog heel erg bedankt voor de leerzame dagen.
Het is bijzonder dat je zo de tijd neemt voor je cursisten. Dat is wel even wat anders dan hoe de ggz instellingen werken... Geen druk en verwachtingen, geen gesprekjes die binnen 40 minuten klaar moeten zijn, maar alles heel ongedwongen en op een prettige manier. Maar ook de rust en ontspanning bij de stieren was bijzonder. Ik heb er veel van geleerd en zal er nog vaak aan terug denken.
In de twee dagen heb ik heel wat overwinningen gehad. Het was voor mij erg intensief en daar ben ik nog even van aan het bijkomen :-) Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb! Ik probeer me nu al bewust te zijn van mijn saboteur en hem zo nu en dan te verslaan. Dit is al een paar keer gelukt. :-)
Groeten en nogmaals bedankt voor je hulp,

 

  • Mens-diertherapie
  • 23 februari 2018 t/m 24 februari 2018
  • Kievietdonk 67, 5467AS  Veghel, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 290,00
  • 06 23174454
  • trudy.de.ruijterhetnet.nl
  • Workshop of cursus, Coaching, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mens-diertherapie (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

 
Logo van Mens-diertherapie
Mens-diertherapie

Over Mens-Diertherapie

Trudy de Ruijter. Therapeut voor mens en dier. Dierentolk. Cursus: in contact met dieren je blokkades doorbreken. Therapie voor mens en dier bij psychische, fysieke, emotionele problemen. Workshops 'dierknuffelen' (met ossen).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Nei praktijk Tilburg
Workshop intuitief schilderen
3 maart 2018
<geen>
Authentic Play - Speel jezelf Vrij - workshop
25 maart 2018
Spirituele dag – live!
21 april 2018
Ik Transformeer (online workshop)
1 maart 2018