UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-02-2020

Van Tekorten - Naar OvervloedsBewustzijn


Lieve mensen,

In deze workshop gaan we het tekorten (armoede) bewustzijn omzetten in overvloedsbewustzijn en de verbinding met de eigen Bron en de daaruit voortkomende stroming weer openen.
Dit betekent gedachtepatronen loslaten en gevoelens opschonen. Dat zal oa gebeuren door het opschonen van de voorouderlijke lijnen (Hierin kunnen obstakels liggen waardoor je moeilijk of geen overvloed kunt aantrekken).
Geld is een onderdeel van overvloed. Uiteraard is overvloed zovéél meer dan enkel geld. Alles geeft elkaar de hand…Pure dankbaarheid voelen… Maar bv ook een goed draaiende praktijk / zaak hebben waarbij cliënteel binnenstroomt, valt ook onder overvloed ervaren.

Wanneer je stroomt op overvloed gaat er een compleet andere ziens- en denkwijze voor je open. Jouw gevoel stroomt ‘puur’ omdat je bewust bent van jouw Bronverbinding (De rechte lijn) en hieruit dan ook rechtstreeks tapt. Overvloed is voor iedereen aanwezig, mits je hiervoor intuned op de juiste en pure Bron: Jouw eigen Bron. Op deze wijze kun je ook vanuit jouw uniek Zijn jouw originele plaats binnen The Flower of Life innemen en bestaat er geen concurrentie meer.
Correcte scheppingen zijn scheppingen vanuit balans / het midden. Dan ontstaan patronen gebaseerd op Heilige Geometrie. Door de verbuigingen / emotionele kleuringen zijn we de verbinding met onze eigen Bron kwijt geraakt. De verbuiging komt voort uit emotionele programmeringen (het idee van elkaar moeten helpen) en daarvoor de scheppings-/Godskracht inzetten vanuit persoonlijke belangen. Dat is het misbruik van de Godskracht, dat heeft geleid tot de Val van Atlantis. Die energie zit opgeslagen in geld. Daarom zit er zoveel lading op geld. De Wet van aantrekkingskracht op fysiek niveau toepassen... Vanuit (lichaams)bewustzijn. Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat hun uiterlijke situatie het gevolg is van hun bewustzijn. Vervolgens verwijten ze banken en de elite voor de ellende van hun uiterlijke situatie en schoppen tegen het vervormde systeem. De weerstand en hardheid van het systeem is uiteindelijk je eigen armoedebewustzijn en daaraan vast blijven houden. Dat gebeurt (meestal) onbewust en daarvoor is net bewustzijn nodig. Verandering van binnenuit ! Deze workshop helpt daarbij.

Tijdens de meditaties zal een energie in de ruimte worden gebracht, waarop je kunt gaan meeresoneren / intunen. Meerdere zaadjes worden geplant. Van daaruit dien je vervolgens zelf jouw bewustzijn te veranderen. Dat zal gebeuren door situaties, die waarschijnlijk na de workshop in je leven zullen komen. Eerst dienen deze zaken (aanhakingen) te worden getransformeerd / geheald, voordat je je eigen overvloedsbewustzijn kunt gaan belichamen. De workshop is dan ook een aanzet tot en geen eindpunt. Eigen innerlijk werk is vereist; de weg is getoond. Daardoor komt het ook in je lichaamsbewustzijn terecht.

Niets is wat het lijkt, maar het is precies, zoals het moet zijn. Voor het ego is er een oneerlijke verdeling van rijkdom in deze wereld. Vanuit bewustzijn klopt het precies:
Iemands bewustzijn bepaalt of hij / zij overvloed kent in zijn / haar leven.
Daar gaan we actief aan werken in deze workshop:
Bewustzijnsverandering in de groots mogelijke zin van het woord… Dat zorgt voor het opengaan van de hiervoor bedoelde andere ziens- en denkwijze.
Deze wijze van overdracht kan enkel via belichaming van degenen, die de workshop geven.
Voorts is fysieke aanwezigheid essentieel. Dit omdat anders de trilling niet meekomt en ook niet geïntegreerd kan worden. Via audio opname komt de energie alleen mentaal binnen. Fysiek ook de trilling ervaren is wezenlijk anders, omdat dan ook direct het fysieke lichaam wordt meegenomen.

Deze workshop zal neergezet worden door Patrick en Isabelle, beiden Meesters in de stof.
Doordat hierdoor de belichaming van het mannelijke en het vrouwelijke wordt verbonden, kun je verschillende ingangspoorten en belichtingen ervaren.
Het mannelijke en vrouwelijke aspect en benadering van overvloed.
Tevens zijn de oefeningen / meditaties énorm krachtig waardoor ze een énorme nawerking / verschuiving zullen brengen in uw systeem.

PROGRAMMA :

*Aanvang 10.00u (entree vanaf 09.45u).
*Korte kennismaking met elkaar binnen de groep.
*Start met muziek om het hart te openen waarbij je kunt intunen op liefde en de verbinding met jezelf ervaren (Indien nodig zal er energetisch bijgestuurd worden).
Patrick en Isabelle zullen het Veld neerzetten en openen voor multidimensioneel overvloedsbewustzijn.

*Eerste meditatie : Licht op de schaduw.
*Tweede meditatie : Schoonmaken van de acht stamcellen (Voorouderlijke lijnen).
*Derde meditatie : Gevoel van overvloed.
*Lunch.
*Vierde meditatie : Herverbinding met je eigen overvloedsbewustzijn- /Je elementen in evenwicht brengen.
*Pauze.
*Vijfde meditatie : Belichaming van je potentie.
*Zesde meditatie : Terugkeer naar éénheid.
*Manifestatie rechtstreeks in het Veld zetten (Maak thuis al een korte notitie van wat jij graag wilt aantrekken).
*Afsluiting ter bekrachtiging, gronding en integratie.
*Einde omstreeks 17.00 u.

Tussendoor is er voldoende mogelijkheid voor interactie en vragen te stellen.

Wil jij dolgraag jouw overvloedsbewustzijn gaan belichamen, hierin een vrije soepele stroming krijgen en hiervan dagdagelijks de vruchten plukken…
Dan kan je je aanmelden door te klikken op 'Gaan' binnen dit evenement EN (!) een pbtje te sturen naar Patrick of Isabelle. Hierbij krijg je dan ook het rek. nr waarop je de uitwisseling kunt overmaken.
Door onze eigen verdere bewustzijnsgroei wordt deze workshop continu aangepast en uitgebreid. Hierdoor kan deze workshop meerdere keren gevolgd worden = De kracht van de herhaling. De energie zal steeds naar een hoger level getild worden.

Investering in jezelf : 144 Euro (Incl compleet syllabus, gezuiverd water, verse kruidenthee, gezonde tussendoortjes. Lunch dien je zelf voor te zorgen).

*Jouw plaats binnen de groep is verzekerd door het compleet bedrag ‘vooraf’ over te maken op de rekening van Isabelle (Rek. nr krijg je bij aanmelding).
*Annulatie met volledige terugbetaling van de uitwisseling kan tot op 1,5 week voordat de workshop doorgaat.
*Annulatie met de helft van terugbetaling kan tot op 1 week voordat de workshop doorgaat.
*Bij annulatie minder dan één week voorafgaand aan de workshop vindt geen terugbetaling plaats..
*Indien er een annulatie is van onze kant uit, dan wordt het compleet bedrag teruggestort op uw rekening.
*Deze workshop gaat door vanaf 4 deelnemers.
*Max aantal deelnemers is 14 en vol = vol.

Valkuilen : Hou er rekening mee dat de energie van deze bewustzijnsveranderende workshop geactiveerd wordt binnen uw systeem van zodra je je aanmeldt.
Het gekwetste ego zal zijn allerbeste tools gaan inzetten om je niet te laten deelnemen. Trap hier alsjeblieft niet in, het is enkel het gewonde deel, die de boel saboteert en je wil verhinderen de workshop te volgen.

Patrick heeft een hele andere kijk op en gevoel bij geld. Het is aan te raden vooraf zijn artikelen te lezen op: 5d-geld.nl/category/artikelen/ Dat zorgt ervoor dat hetgeen aan bod komt in de workshop beter gevolgd kan worden.

Isabelle werkt vanuit haar praktijk als Multidimensioneel Healer en kan jou helpen om jouw bewustzijn te verruimen. Dit alles doet Isabelle vanuit eigen belichaming en levenservaring. www.healingstar.nl/

Ervaringen van deelnemers aan eerdere workshops staan op: www.5d-geld.nl/ervaringen/

Liefs,
Patrick en Isabelle

 

  • 5D-geld
  • 16 februari 2020
  • 's-Gravenstraat 313, 4567 AH  Clinge, Zeeland, NEDERLAND
  • € 144,00
  • 0654353028
  • overvloed5d-geld.nl
  • Pers. ontwikkeling, Zelfonderzoek

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur 5D-geld (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van 5D-geld
5D-geld

Over 5D-Geld

Mijn naam is Patrick. Ik heb een hele sterke verbinding met geld en zodoende een geheel andere kijk op en gevoel bij geld, die totaal afwijkt van de doorsnee spirituele opvatting. De energie achter geld heeft vanuit mijn kijk wel degelijk een waarde en functie, ook spiritueel. Het is een toegang tot je eigen overvloedsbewustzijn. Dan gaat het niet (meer) om zoveel geld te verzamelen, maar om af...

IS DIT IETS VOOR JOU?

restorative yoga twist
Yogadocenten specialisatie Restorative Yoga
18 september 2020