•  speciale aanbieding!

Cursus Emotioneel Lichaamswerk


Speciale aanbieding

De groepscursus start weer op 7 maart 2020 en duurt 8 zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Actieprijs: 275,00 euro

 

Praktijk Heeljezelf
Groepscursus Emotioneel Lichaamswerk nu voor € 275,00
De cursus start weer op 8 maart 2020 en duurt 8 Zaterdagen van 10.00 uur - 16.00 uur. Cursusdagen: 7 maart, 21 maart, 4 april, 18 april, 2 mei, 16 mei, 30 mei en 20 juni 2020

Het wezenlijk kenmerk van ons mens zijn is dat wij het leven subjectief, in onszelf ervaren. Elke ervaring is een unieke beleving. Deze emotionele en psychische beleving worden wij gewaar in ons lichaam als pijn, verdriet, vreugde en verbondenheid, etc.

In ons leven heeft er een verschuiving plaats gevonden van deze interne maatstaven (hoe beleef ik het) naar het externe (hoe hoort het). Dit kan leiden tot het onderdrukken van emoties en impulsen. Op deze wijze leef je voortdurend in een strijd tussen voelen en denken, met alle gevolgen van dien: stress, depressie, ziekte, lusteloosheid en onzekerheid.

Emotioneel Lichaamwerk leert je hoe je deze strijd kunt stoppen en hoe je meer vanuit je gevoel, en dus vanuit je beleving, kunt leven. Je komt meer bij je eigenheid. Je ervaart je leven in- en met je lichaam. En denken kan weer in harmonie komen met het voelen.

ELW omvat o.a. bio-energetica, ademwerk, Rechiaans lichaamswerk, encounter, cocounselen, gestalt, focussen, maar ook meditatie, affirmatie en positief denken, met een werkwijze ter bevordering van de persoonlijk groei en spirituele ontwikkeling.

In oorsprong is iedereen levendig, energiek, gracieus, mooi en vrij. Bio-energetica is je lijf weer levend maken en daardoor zo intens mogelijk genieten van het leven en alles wat daarmee verbonden is.

Verbeter de kwaliteit van uw leven! Als je verbinding kunt maken met je eigen kracht, zul je een enorme vrijheid, liefde, geluk en vrede ervaren.

 

  • Praktijk Heel Jezelf
  • 7 maart 2020 t/m 20 juni 2020
  • Luzernestraat 37 A, 2153GM  Nieuw Vennep, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0641140233
  • praktijkheeljezelfgmail.com
  • Workshop of cursus, Energiewerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Heel Jezelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Heel Jezelf
Praktijk Heel Jezelf

Over Praktijk Heel Jezelf

Even voorstellen Mijn naam is Andrea Lancel, ik ben gecertificeerd en geregistreerd psychodynamisch therapeut, coach en tevens eigenaar van Praktijk Heeljezelf. In 2017 ben ik begonnen met een geheel nieuw bewustzijnscentrum aan de Luzernestraat 37a in Nieuw Vennep. Bewustzijnscentrum HeelJezelf is ontstaan vanuit mijn verlangen om samen te werken met diverse specialismen: collega's die geloven...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage Cursus in Den Haag op dinsdag avond
3 maart 2020
Internationale Healing Sensatie*
23 februari 2020
Internationale Healing Sensatie*
1 maart 2020
Internationale Healing Sensatie*
7 maart 2020
Engelen Healing Avond
12 maart 2020
Engelen Kaarten Leggen
21 maart 2020