UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-03-2020

Body - Mind retraite met Woestijntrip


Body - Mind reis met woestijntrip
Het magische Marokko is één heerlijke explosie van kleuren, geuren en smaken! En de woestijn ademt rust en ruimte.

Via de Tichka Pas reizen we langs Ouarzazate per jeep door mooie natuurlandschappen. De bewoonde wereld laten we steeds verder achter ons. Waar de weg eindigt wisselen van transport, we zetten de tocht voort op dromedarissen die ons naar onze verstilde oase aan de rand van de woestijn brengen. De dagen in de woestijn staan in het teken van rust, stilte, bezinning en het gevoel van ZIJN. We slapen in nomaden tenten of buiten onder de sterrenhemel..

Deze arrangementen kunnen het gehele jaar door geboekt worden m.u.v. de zomermaanden juli en augustus. Tijdens deze maanden is het te heet in de woestijn. De Toubkal excursie is een goed alternatief tijdens de zomermaanden.

De Herberg
Je gaat naar de Marokkaanse eenvoudige bezinningsplek, midden in het National park Toubkal. Dit kleine intieme resort, waar ook Nederlands wordt gesproken, ligt zo’n drie kwartier van Marrakech.

De herberg ligt in de bergen van de Atlas en je ontmoet de prachtige natuur in combinatie met een traditionele cultuur. Hier zijn voel je het contact met de aarde. Heb je meer tijd, dan raden we je zeker een bezoek aan Marrakech aan. Je komt ogen en oren tekort in deze bruisende stad met de prachtige oude medina, de vele schitterende paleizen en moskeeën.

Laat je betoveren door de sfeervolle medina - het oude stadsdeel - met de gekleurde en drukke soeks (markten). En vergeet niet om uitgebreid te genieten van de Marokkaanse keuken!

Ga je mee?

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 28 maart 2020 t/m 30 mei 2020
  •   Ouarzazate, MAROKKO
  • € 790,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Week retraites, Marokko, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...