UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 11-05-2020

Denk jij dat je een Ram bent? Vermoedelijk niet!


De werkelijke horoscoop van de ziel is een plattegrond van het heelal op jouw geboortemoment, precies zoals het is! Meestal blijk je helemaal geen Leeuw, Vis of Waterman bv te zijn. Ik reken voor je uit en bied een persoonlijke lezing aan om terug te kunnen naar jouw waarheid, kennis en potentieel. Talenten zijn er niet alleen om ingezet te worden maar ook om door ontwikkeld te worden. Wij bespreken in een heldere horoscoopduiding jouw levensopdracht, zielsverlangen, zielsontwikkeling, talenten, tendens, vrouwen- of mannenlijn, familiethema, (karmische)relaties en meer....

De horoscoop van de ziel biedt je informatie over natuurkrachten en jouw persoonlijke Aardse weg. Wanneer wij rekening houden met deze informatie, kunnen wij makkelijker onze vrije wil inzetten en ons hart durven volgen.

Dit consult brengt vertrouwen, kracht en bevestiging. Er ontstaat meer begrip over jezelf, jouw leven, waarom het gaat zoals het gaat.
Een horoscoop die verder gaat dan een mentaal beeld.

De horoscoop die ik gebruik vertaalt niet alleen de planeetinvloeden van de huidige Saturnus, Mercurius en andere planeten maar geeft een totaal overzicht van alle belangrijke kosmische invloeden die van belang zijn tijdens een leven op Aarde. Denk aan zonnestormen, huidige planeetsferen, sterrenstelsels die in beweging zijn, zwarte gaten en de uitwisseling met onze grote buren zoals Sirius en de Plejaden. Iedere horoscoopuitleg is maatwerk, afgestemd op jouw zielsontwikkeling en persoonlijke rode draad in dit leven.

Mijn werkwijze is een samenwerking tussen natuurkracht, kosmische astrologie en een knipoog naar de astronomie. Astrologie is op deze wijze de vertaler voor kosmische hart-kennis.

Graag tot ziens in Deventer of Amsterdam

Hartegroet,
Lia Ouëndag

 

  • Lia Ouendag
  • 11 mei 2020 t/m 28 mei 2020
  • Brinkgreverweg 122, 7413AG  Deventer, Overijssel, NEDERLAND
  • € 237,00
  • 0636466358
  • infoliaouendag.com
  • Coaching, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lia Ouendag (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lia Ouendag
Lia Ouendag

Over Lia Ouendag

Astrologie zoals deze bedoeld is. De taal van het hart. Een horoscoop die klopt met de werkelijke sterrenhemel, een juiste plattegrond die ons meeneemt in de mogelijkheden van dit leven. Een vernieuwde, geactualiseerde astrologische werkwijze die rekening houdt met de kosmische ontwikkelingen en actuele planeet energieën. Voel je welkom wanneer je behoefte hebt aan een richtingaanwijzer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meerhanden Massage - zondag 14 juni 2020
14 juni 2020
Arnoud en Mieke
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
28 juni 2020