• nieuw 

Young & Free - vakantieweek!


YOUNG & FREE
Vakantie retraite voor 20ers & 30ers

Kun je niet kiezen hoe je deze zomer je vakantie wil besteden? Of raak je overmand en overprikkeld van alle keuzes en festivals? Heb je behoefte aan meer rust & zelfbewustzijn en wil je geluk van binnenuit ervaren in plaats van alleen maar externe prikkels? Wil je niet met het vliegtuig op vakantie om lief te zijn voor onze aarde?

Ga dan van 18 tot 22 juli met ons mee naar Castricum. Een midweek vol strand, bos, yoga, mindfulness, meditatie, ademwerk, kampvuur, sauna, & wellness. Je geniet 3x per dag heerlijk én gezond vegetarisch eten. Kortom, allemaal dingen om jezelf van binnen mee te voeden om weer ontspannen naar huis te gaan.

Soms kun je het gevoel hebben geleefd te worden door het leven, in plaats van zelf aan het roer te staan. Door onze banen, studies, vrienden, relaties, familie en andere verplichtingen en verwachtingen kun je het gevoel krijgen altijd ‘aan’ te staan. We kunnen opgezogen worden door de sleur van het leven en zijn druk met het naleven van verwachtingen, verplichtingen en zo veel mogelijk ‘leuke’ dingen doen. Er is over het algemeen weinig tijd en ruimte om rust te nemen en genoeg aandacht te hebben voor jezelf, jouw dromen, maar ook de minder leuke dingen in het leven.

We zien een verschuiving waarin mensen op een steeds jongere leeftijd behoefte hebben aan deze verbinding met zichzelf en handvatten om het maximale uit hun leven te halen. Als mens zijnde worden we gelukkig steeds bewuster. We zijn daarom in een steeds eerdere fase in ons leven op zoek naar de juiste balans tussen: eten, bewegen & ontspannen, tussen lichaam & geest en tussen ratio & gevoel. De juiste combinatie zorgt voor een fris en energiek gevoel, meer levensplezier, positieve gevoelens en een verbetering van zowel fysiek als mentale welzijn. Kortom…. een fitte body & mind!

Voel je vrij en wees welkom om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je vol nieuwe inspiratie je dagelijks leven weer kunt oppakken!

Klik voor meer informatie op onderstaande link en meld je nu aan voor onze retraite van 18-22 juli

Lees meer: www.fitbodymind.nl/young-free

 

  • FIT body & mind
  • 18 juli 2022 t/m 22 juli 2022
  • Noorderstraat 2, 1901 MT  Castricum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 520,00
  • 06-41025309
  • infofitbodymind.nl
  • Weekend retraites, Mindfulness, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur FIT body & mind (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van FIT body & mind
FIT body & mind

Over Fit Body & Mind

FIT body & mind is de organisatie voor jouw vakantie of weekend retraite met workshops voor body en mind. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met de beste docenten op locaties met allure. Voor meer informatie & inspiratie, neem een kijkje op een van onze online communities: Youtube:...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Amstelveen 18&19 ju 2022
18 juni 2022
Flow & Yin yoga (Pinksteren)
3 juni 2022
Energetische Boost
Energetische Boost
26 mei 2022
 klank Beleving
De Field Experience interactieve klankbeleving
4 juni 2022
Energetische Boost
Energetische Boost
2 juni 2022
Een week zeilend genieten
10 september 2022