Strandwandeling


In de huidige tijd is het belangrijk dat je immuunsysteem zo gezond mogelijk is. Het is dus goed om lekker te gaan wandelen of fietsen. Het veiligst is het om alleen op pad te gaan. Nu doen wij ons best om daar zo dicht mogelijk bij te komen met elkaar.
Vandaag gaan we lekker wandelen op het strand bij Langervelderslag. Dat is goed te bereiken met de auto (of de fiets als je in de buurt woont) Normaal zijn we voorstander van carpoolen en OV, maar nu even niet.
Alle aanmeldingen delen we in in kleine groepjes. Elke groepje wordt op een andere tijd uitgenodigd. Na aanmelden vragen we je leeftijd en hoever je ongeveer wilt lopen. Op basis daarvan delen we je in.
Natuurlijk zorg je de hele dag dat je voldoende afstand houd, je eigen eten en drinken mee neemt. En bij de geringste twijfel of gezondheid of contacten met mensen die mogelijk besmet zijn meld je af. Als de omstandigheden veranderen wordt deze wandeling uitgesteld naar een moment dat het wel verantwoord is.

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 6 juni 2020
  • Langevelderslag 52, 2204AH  Noordwijk, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Activiteiten, Events, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik samen met Kees Lam van Go-out! activiteiten, workshops en vakanties voor singles en alleengaanden. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online Massage cursus voor beginners
6 april 2020
Start je eigen praktijk
Start je eigen praktijk - Online training
7 april 2020
Online workshop voor 2
Online Massage workshop voor 2 personen
8 april 2020
Docent Annette Weers
Gratis online les: Let's join!
22 april 2020
Reiki
Reiki 2 cursus Rotterdam (nog 2 plaatsen)
3 mei 2020
Angellight facilitator
8 mei 2020