UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 21-06-2020

Fietstocht Gooi


In de huidige tijd is het belangrijk dat je immuunsysteem zo gezond mogelijk is. Het is dus goed om lekker te gaan wandelen of fietsen. Het veiligst is het om alleen op pad te gaan. Nu doen wij ons best om daar zo dicht mogelijk bij te komen met elkaar.

Vandaag gaan we lekker fietsen door het Gooi en over de heide. Het startpunt is goed te bereiken met de auto (of de fiets als je in de buurt woont) Normaal zijn we voorstander van carpoolen en OV, maar nu even niet.

Alle aanmeldingen delen we in in kleine groepjes. Elke groepje wordt op een andere tijd uitgenodigd. Na aanmelden vragen we je leeftijd en hoever je ongeveer wilt fietsen. Op basis daarvan delen we je in. Je kunt je eigen fiets meenemen. Ook krijg je na aanmelden een link naar de fietsverhuur die vlakbij het startpunt is. Zodat je een fiets kunt reserveren.

Natuurlijk zorg je de hele dag dat je voldoende afstand houd, je eigen eten en drinken mee neemt. En bij de geringste twijfel of gezondheid of contacten met mensen die mogelijk besmet zijn meld je af. Als de omstandigheden veranderen wordt deze fietstocht uitgesteld naar een moment dat het wel verantwoord is.

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 21 juni 2020
  • Havenstraat 81, 1271AD  Huizen, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Activiteiten, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik samen met Kees Lam van Go-out! activiteiten, workshops en vakanties voor singles en alleengaanden. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Derwish Sufi Café
11 juli 2020
Engelen Kaarten Leggen
11 juli 2020
Engelen Healing Avond online
16 juli 2020
Usui Reiki 1 workshop
18 juli 2020
Zien Vanuit Je Hart | Contemplatieve fotografie
18 juli 2020
Nieuwe Maan Webinar met Godin Kali
20 juli 2020