UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 26-04-2020
  •  speciale aanbieding!

The Healing Angels of the Energy Field


Speciale aanbieding

Bij het boeken van deze workshop mag je in de maand april, 1 maand gratis in de betaalde FB groep Passievol & Bewust Light

 

Dit is nu een ONLINE lesdag geworden via Gotomeeting. We doen alles hetzelfde (je zorgt alleen voor je eigen thee en versnaperingen) alleen vanuit onze eigen omgeving.

Healing Angels
Een eendaagse reis met 9 engelen om jezelf via de engelen beter te leren kennen. 9 healingen, 9 meditaties, na deze dag ga je getransformeerd naar huis. Voor jou wanneer je –meer- engelen in je leven wilt toelaten. Apart van of aanvulling op Integrated Energy Therapy.

Jaren geleden, toen ik met IET begon, kwamen de Healing Angels in mijn leven. 9 engelen die me meenamen op een reis. Een reis die nu nog doorloopt. Na engelen in mijn leven te hebben toegelaten is alles anders geworden. Ik voel me gesteund. De liefde, de aandacht, het begrip en het engelengeduld….. maakt dat ik na al die jaren deze workshop nog steeds met enorm veel liefde en passie geef.

In een dag gaan we samen 9 keer meditatie in en uit. Elke keer neemt de volgende engel ons dieper en dieper naar onze ziel. Ons levenspad wordt duidelijker en duidelijker. Er is na iedere sessie ruim voldoende tijd om te schrijven wat je doorkrijgt. Je kunt dit doen in het boekje wat je bij deze cursus krijgt, of in je eigen schrift.

Zelfs als je nog nooit gechanneld hebt zal je merken hoe makkelijk je boodschappen doorkrijgt. Hoe je met gemak hele epistels schrijft omdat de engel tegen je praat en jij alles energetisch opvangt en omzet in je eigen woorden.

Er is ruimte om over je ervaringen te vertellen. Je mag ook helemaal in je eigen proces zitten en datgene wat je doorkrijgt voor jezelf houden en de boodschappen koesteren voor hun enorm waardevolle inhoud. Jij krijgt je levenspad uitgestippeld! Boodschap voor boodschap krijg jij meer en meer informatie over wat op dit moment in je leven voor jou van belang is.

Dit is voor jou wanneer je een aanvulling op je IET wilt hebben of je wilt gewoon een heerlijk intense dag voor jezelf om laagjes weg te pellen, te leren channelen en hartcontact met engelen te hebben.

Heb je niks met healen, mediteren, luisteren, voelen, ervaren en schrijven, dan kun je deze dag overslaan.

Zondag 26 april 2020 van 10:00 tot 18:00 uur uiterlijk, online vanuit je eigen huis.

Deze workshop is uniek in zijn/haar zijn. Het is intens, dat kan ik je zeggen. 9 verschillende engelen, met elk hun eigen energie. Meditatie in en meditatie uit, je zult het voelen. Maar de energie en de inzichten en ophelderingen die je daarna hebt zijn onbetaalbaar. Ik heb nog steeds mijn boekje en mijn aantekeningen van de eerste les van jaren geleden. Af en toe lees ik de gechannelde boodschappen en elke keer weer kippenvel en een gevoel van wow….. dat is uitgekomen.

En dat gun ik jou ook: kippenvel, maar dan van engelenenergie. Engelenvel dus, haha.

Geef je je op, dan mag je in de maand april 2020 GRATIS in de groep Passievol & Bewust LIGHT (en daar krijg je dan weer live toegang tot een maan webinar, voordelen volop dus).

De energie op zo’n dag gaat omhoog, omhoog, omhoog. Zeker met een groep energetische selectieve deelnemers. En daarbij bedoel ik, deelnemers die op hun energieniveau letten en gaan voor 100% goed. Zoals je weet is gezamenlijke energie sterker en hoger dan enkele energie. Dus tijdens deze dag liften we mee op elkaars energie, versterken deze en zo helpen we elkaar om tot het maximale te transformeren.

Geef je dus NU op!

Namens Michaël, Rafaël, Gabriël, Daniël, Celestina, Faith, Cassiël, Sarah en Ariël verwelkom ik je met open armen.

Tot snel. Schrijf je nu in.

lisetteanne.com/winkel/the-healing-angels-of-the-energy-field-april-2020/

 

  • Lisette-Anne
  • 26 april 2020
  • Online, ONLINE  Online, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 144,00
  • 035-773 11 50
  • infolisetteanne.com
  • Webinar , Energiewerk, Healing

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lisette-Anne (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lisette-Anne
Lisette-Anne

Over Lisette-Anne

Lisette-Anne: Praktisch Spiritueel Expert | Coach | Healer | Engelen | Abraham Hicks | Bewustzijn |Toastmaster | Tuinierster | Pilates Mijn motto is: “Wat heb je aan Spiritualiteit, als je het niet praktisch kunt toepassen?” Met dit in het achterhoofd heb ik de Academie voor Praktische Spiritualiteit opgericht. De opzet van deze Academie is Spiritualiteit praktisch, duidelijk en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Shamanic Breath and Cacoa
Shamanic Breath & Cacao Ceremony
9 augustus 2020
Ritueel werk in de Natuur
Ritueel werk in de Natuur
26 augustus 2020
Volle Maan Webinar
1 september 2020
Jennifer Ann Ceremonial Concert & Cacao
4 september 2020
Laboratorium Piesni | Support by Dymphi Peeters
12 september 2020
Ajeet Kaur - Rhythm of the Ancients World Tour
3 oktober 2020