UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-09-2020

Knuffelworkshop/Cuddle Workshop (Eindhoven)


~ Deze workshop gaat door aangezien contactsport, massage en dans volgens het RIVM is toegestaan. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.
Het COVID-19 protocol dat gehanteerd wordt voor deze workshop kan bij de organisator opgevraagd worden en wordt per e-mail gecommuniceerd aan degenen die reeds een ticket gekocht hebben ~

Kom samen in verbinding!
Wanneer je fysieke aanraking ontvangt en geeft op een liefdevolle, afgestemde manier heeft dit vele positieve uitwerkingen op ons lichaam.
Je lichaam zal meer en meer ontspannen; je hartslag, bloeddruk en ademhaling verlagen. Gevoelsmatig verminderd aanraking angsten, het kalmeert. Het geeft ons een gevoel van welkom en gesteund zijn. Aanraking vergroot je gevoel van vertrouwen en veiligheid. Dat je erbij hoort, verbonden voelt met anderen. Het 'knuffelhormoon' oxytocine wordt aangemaakt waardoor we meer empathie en affectie ervaren. Het maakt ons vriendelijker, socialer en liefdevoller.

Misschien is fysieke aanraking voor jou (heel) spannend, of zou je hierin iets willen ontdekken. Voel je er een behoefte naar die niet (of te weinig) beantwoord kan worden. Óf je kan er gewoon geen genoeg van krijgen! Hoe dan ook, hier is iedereen welkom.
In deze workshop ga je in (langzame) dans & massage oefeningen, op verschillende manieren contact maken met elkaar. Door eerst bewust te worden van je eigen lichaam kan je vanuit daar contact maken met anderen.
Je wordt uitgenodigd je grenzen te bewaken en je verlangens te uiten. En wellicht een stukje uit je comfortzone te stappen.

Voel je welkom deze ontspanning in verbinding zelf te ervaren!
------------------------------------------------------------------------------
De workshop in één oogopslag:
- inloop tussen 13:15u - 13:30u. We starten om 13:30u met de workshop.
- focus: verbinden met jezelf en van daaruit verbinden met anderen
- elementen: dans, massage, aanraking, consent, meditatie, ademhalingstechnieken, bewegen.
- level: geen ervaring vereist, kleding blijft aan.
------------------------------------------------------------------------------

Een knuffelworkshop is een gestructureerde workshop die gericht is op liefdevolle aanraking. Dat doen we door oefeningen die gericht zijn op contact maken met jezelf en met anderen. We beginnen voorzichtig, zonder elkaar aan te raken, en bouwen de intensiteit langzaam op, zodat iedereen mee kan komen en het voor niemand te snel gaat. We starten altijd met een moment om tot onszelf te komen en alle drukte en stress van het dagelijks leven los te laten. Vanuit daar gaan we via oefeningen contact maken met onszelf en met anderen. Bijvoorbeeld door om beurten elkaars handen te strelen. De (langzame) dans & massage-oefeningen zijn soms speels, soms intens, maar altijd vanuit liefde. Als je iets niet wil doen dan hoeft dat niet. De oefeningen die we doen zijn heel divers en wisselen per keer. De workshop is gericht op liefdevolle aandacht en aanraking.
Aanvullende informatie:
Deze workshop is voor zowel ervaren als beginnende knuffelaars. Vooral als je je angstig of onzeker voelt over het contact met andere mensen - is dit voor jou. Ook als je je wilt opladen en wilt genieten van een workshop vol contact en verbinding, ben je van harte welkom!
De workshop bouwt geleidelijk op van het verbinden met jezelf naar het verbinden met anderen, met veel ruimte om je grenzen te vinden en uit te drukken. De oefeningen kunnen soms speels zijn en kunnen je ook emotioneel raken.

------------------------------------------------------------------------------
** Goed om te weten **
- Wij zorgen voor een warme, veilige sfeer waar iedereen zich comfortabel bij kan voelen.
- Knuffelen is fijn, maar soms ook spannend. Je hoeft deze in deze workshop niets te doen wat je niet wilt, als je een oefening niet mee wilt doen, of niet met een bepaald iemand, dan is dat prima. Jij bepaalt altijd je eigen grenzen. In het begin van de workshop zal dit nader toegelicht worden.
- Weet dat de kleding aan blijft, dit is geen seksueel-getinte workshop.
- Iedereen is welkom. Dit betekent dat er mogelijk een ongelijkheid in geslacht in de groep is. Je werkt met wie je wilt werken; we stimuleren geen genderfobie (wat betekent dat we je niet actief koppelen met mensen van je gewenste geslacht).
- Wanneer je niet respectvol bent, grenzen overschrijdt of ander gedrag vertoont dat de veiligheid van de groep beïnvloedt, kunnen wij je vragen de workshop te verlaten.
- Je bent verantwoordelijk voor je eigen welzijn. Dit betekent dat je ten allen tijde je grenzen kunt stellen. We zullen je stimuleren dit ook te doen.
- Draag schone, comfortabele kleding waarin je je goed voelt.
- Mogelijk word de workshop in het Engels gegeven.
- Emile is bereikbaar op tel.nr. 06-10945403.
------------------------------------------------------------------------------

Emile is aangesloten bij Knuffelworkshops Nederland en België / Cuddle Workshops International. Facilitators aangesloten bij deze organisaties hebben een opleiding gehad en staan onder en supervisie om de continue, hoge kwaliteit van onze workshops te behouden. In al onze workshops gelden dezelfde spelregels.
Mocht je toch een klacht of opmerking hebben, dan kun je die (desgewenst anoniem) indienen via onze website.
Je kunt ons vinden via www.knuffelworkshops.nl. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en/of like onze pagina op Facebook, Knuffelworkshops in Nederland en België .
Vind ook de community in de Facebookgroep Knuffelworkshops.

Wanneer je een ticket koopt voor deze workshop ga je akkoord met het COVID-19 protocol (opvraagbaar bij organisator) en de Algemene voorwaarden & Privacybeleid welke te vinden zijn op Emile's website: www.emilewijnen.nl

 

  • Floris van Berkel & Emile Wijnen
  • 27 september 2020
  • Kruisstraat 53, 5612 CD  Eindhoven, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 0648474109
  • fvberkelgmail.com
  • Workshop of cursus, Activiteiten, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Floris van Berkel & Emile Wijnen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Floris van Berkel & Emile Wijnen
Floris van Berkel & Emile Wijnen

Over Floris Van Berkel & Emile Wijnen

Floris en Emile geven diverse workshops. Ze combineren hun passies om een bijdrage te leveren aan een duurzamere, meer ontspannen en verbonden maatschappij. Ze doen dit middels: * Knuffelworkshops: Hierin kom je door middel van gestructureerde oefeningen in verbinding met anderen. Dit wordt neergezet in een veilige setting, waarbij je wordt uitgenodigd je verlangens te uiten en je grenzen op...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Happy Flow XL ~ Winter editie
6 december 2020
massage
Kashmierse massagedag voor (liefdes) koppels
20 december 2020
stellen
Tantrisch leren masseren Trilogie II
8 januari 2021
Orgasmic meditation voor geliefden
10 januari 2021
<geen>
Tantra introductie 3-luik
17 januari 2021