UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 31-05-2020

International Healing Sensation (online)


Soul Body Fusion® is een Internationale Healing Sensatie met leraren en workshops in Europa en de VS*.
Bij gecertificeerd Soul Body Fusion® leraar Arno van Dijk kun je deze energetische techniek in 1 dag leren toepassen. Op jezelf, volwassenen, kinderen én dieren (live en op afstand). Een snelle en krachtige energetische techniek voor je eigen leven of praktijk.

Een computer met internetverbinding is het enige wat je nodig hebt voor deze workshop. We werken via het videobelprogramma Zoom waar je natuurlijk de instructies voor krijgt.

Hoe krachtig deze techniek is blijkt uit een uitspraak van Arno van Dijk, die tevens Reiki Master is: "De dagworkshop Soul Body Fusion vind ik sterker dan mijn hele Reiki Master opleiding".

Je leert in deze workshop 'werken' met de hoogste frequentie van ons universum: Zielsenergie. Het toepassen geeft een meetbare verhoging in bewustzijn en wereldwijd worden gezondheidseffecten gemeld. Je ontvangt tijdens de workshop een sessie en gaat ook zelf een sessie geven. Na de workshop kun je zelfstandig sessies geven op jezelf, volwassenen, kinderen én dieren! Tevens ontvang je het internationaal erkende Soul Body Fusion® practitioner certificaat.

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de
Soul Body Fusion workshopdag bij zichzelf en bij de mensen, dieren en kinderen waarop ze het toepassen:
– Gelukkiger
– Meer energie
– Minder stress
– Rust in mijn hoofd
– Meer zelfvertrouwen
– Snelle spirituele groei
– Meer in mijn kracht staan
– Beter grenzen aan kunnen geven
– Beter omgaan met hooggevoeligheid
– Paranormale gaven worden sterker / ontwaken
- Ziektes en klachten verminderen of verdwijnen

Na de workshop bij gecertificeerd leraar Arno van Dijk:
– Kun je Soul Body Fusion direct toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren.
– Ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner incl. internationaal certificaat (en kun je je als je wilt voor € 45,- per jaar laten vermelden op de nationale website als je wilt dat cliënten je makkelijk kunnen vinden)

(Facebook)reacties van deelnemers over de workshop:

Truus: Wat héééérrrrrrrlijk, zoals deze energie werkt! Ik ben er voor mezelf elke dag mee bezig en voel hoe oude trauma’s gaan oplossen: mijn hoofd wordt helderder, mijn lichaam transformeert oude blokkades , ik slaap beter, enz. Wonderlijk wat er in een paar weken allemaal kan gebeuren.

Healer Wieteke uit Amsterdam:

"Inmiddels gebruik ik SBF dagelijks voor mezelf en ben ik het in mijn werk als life-coach ook met mijn cliënten gaan gebruiken. Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk, door ontvangen (o.a. reconnectieve) en geven (chakra allignments/aura cleansing). Soul Body Fusion® deed tot mijn verrassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden. Voor iedereen in het algemeen maar vooral voor energie-gevoelige mensen een aanrader. Een techniek die 'aardt' en 'de frequentie verhoogt' tegelijkertijd, zeer rustgevend, centrerend, uplifting en tevens een catalysator van innerlijke processen. Een geweldig gereedschap als je al echt met jezelf aan het werk was of wilt gaan. Dingen komen in een stroomversnelling van verwerking. Als je er vol voor gaat kun je met SBF flinke sprongen maken in je innerlijke groei. Ik zou het niet meer willen missen en ben dan ook ongeloofljk dankbaar dat deze techniek via Arno op mijn pad is gekomen."

Bijdrage voor de workshop: (10.00-17.00)

€ 175,- voor zakelijke deelname (incl. btw vrijgestelde factuur) incl. zakelijke ondersteuning.
kortingstarief: € 125,- voor particulieren (incl. kwitantie) die geen betaalde sessies gaan geven.
kortingstarief:€ 99,- voor sociale minima met
minder dan € 999,- spaargeld (incl. kwitantie) die geen betaalde sessies gaan geven.

Andere data en locaties vind je op www.urpichai.nl/workshops in juni en juli worden er naast de online workshops ook weer live workshops gegeven in Arnhem-Zuid.

Jonette Crowley is de 'founder' van Soul Body Fusion®. Centerforcreativeconciousness.com is haar website.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 31 mei 2020
  •   Online, NEDERLAND
  • € 125,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Online cursus, Healing , Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Urpi Chai Centrum voor bewustwording helpt mensen om meer in hun eigen licht en kracht te komen. Soul Body Fusion is een krachtige methode hiervoor die je bij Urpi Chai kunt leren. Wat leer je tijdens een Soul Body Fusion workshop: Met oefeningen leer je om de energie van je Ziel weer te verbinden met je lichaam. Je voelt je weer gedragen door je Ziel en gaat meer levensvreugde, passie en...