UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-09-2020

Familieopstellingen


LET OP! Voor deelname aan een Familieopstelling is GEEN speciale kennis en ook niet de aanwezigheid van je familie nodig.

Vanwege het maximale aantal deelnemers van 16 mensen en de vaak grote belangstelling voor deze avonden is het belangrijk op tijd in te schrijven.

Het komt geregeld voor dat er een wachtlijst is. Hiernaast gebeurt het ook dat mensen vanwege omstandigheden kort van te voren afzeggen. Laat je dus niet weerhouden om in te schrijven als je ziet dat er een wachtlijst. Deelnemers die bovenaan op de wachtlijst staan komen eerst in aanmerking als er annuleringen zijn en, als je dat wenst, ben je bij de eerstkomende opstelling dan wel van de partij.

Als je wil deelnemen aan de Familieopstellingen kan je dit op:

19 juni 2020 extra Familieopstellingen vol
18 september 2020 nog plaats voor representanten
23 oktober 2020 nog plaats voor representanten en 2 vraagstellers
20 november 2020 nog plaats voor representanten en 2 vraagstellers
LET OP “De Familieopstellingen zijn op een vrijdagavond van 18.30 (ipv 19.30) uur tot ca. 22.30 uur”

Beste mensen,

Het verheugt mij enorm jullie te kunnen mededelen dat wij weer van start zijn gegaan met de familieopstellingen. Waar wij ontzettend blij en trots op zijn, het werkt, ook volgens en met de regels van het RIVM. Dit was de algemene beleving van de deelnemers aan de opstelling op 5 en 19 juni. Ook zijn wij dankbaar voor de extra ideeën die deelnemers deze avond nog hebben gedeeld.

Omdat wij een hele periode geen groepsactiviteiten mochten doen, is de vraag naar opstellingen inmiddels behoorlijk opgelopen. Ik wijk daarom een beetje af van het vaste kader.

Omdat er nog strenge maatregelen gelden wat de 1,5m afstand betreft, heb ik in het gebouw waar de opstellingen plaatsvinden de theaterzaal geregeld. Hier kunnen heel wat mensen meer in en is de afstand van 1,5m geen enkel probleem. Helaas, ook hier is het aantal deelnemers beperkt en niet alleen vanwege Corona. Wij zorgen -als nodig- voor een wachtlijst en bij afmelding van deelnemers zullen wij jou zo snel mogelijk informeren zodat je alsnog kunt deelnemen. In basis gelden voor deze avond onvoorwaardelijk de regels van het RIVM, op dit moment ga ik uit van de nu geldende regels, deze kunnen de komende weken nog wijzigen.

Wat betekent dit nu voor de opstellingen? Op het moment namelijk dat wij de opstellingen in gang zetten, gaan wij de basisvorm wijzigen; wij komen letterlijk in beweging. Ook hier is het nodig de regels in acht te nemen. Wij hebben nagedacht over wat mogelijk is en, zoals aangeven, hebben de opstellingen van 5 juni laten zien dat het kan. Tijdens de opstelling is het ook de bedoeling de 1,5m afstand te behouden. Wil je boven op de regels van het RIVM voor jezelf extra maatregelen nemen, breng een mondkapje en handschoenen mee. Wij hebben zelf ook een aantal mondkapjes en handschoenen klaarliggen mocht je er zelf geen bij hebben.

Op 18 september is momenteel alleen nog plaats voor representanten; wil je deelnemen laat het mij via een antwoord mail weten en maak 18 euro over op NL74ABNA 0496294199. De deelnemers krijgen een week voorafgaand aan de opstellingen een herinneringsmail met meer informatie.

Van harte welkom!

Groet, Hans en José, www.vormbalans.nl

Onderstaande is de standaard tekst van onze opstellingen pagina, deze is op dit moment voor een deel niet actueel, lees de hier voorgaande tekst voor de volgende opstelling.

Wil je als vraagsteller deelnemen aan een familieopstelling laat het mij dan via mail weten.

Op alle avonden zullen wij indien de tijd het toelaat ook een opstelling doen met het nieuwe Familieopstellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor de activiteiten waar je op de wachtlijst staat geldt dat persoonlijk contact met je wordt opgenomen als iemand van de deelnemers zich afmeldt. De datum (en tijdstip) dat jij je hebt aangemeld, bepaalt jouw plaats op de wachtlijst. Ook kun je, als je op deze wachtlijst staat en je dit wenst, voorrang krijgen bij de volgende activiteit waarop je had ingeschreven.

De volgorde van deelname wordt bepaald door het tijdstip van aanmelden. Alle aanmeldingen na de eerste 16 worden op de reservelijst geplaatst en hebben in principe voorrang bij de eerstvolgende workshop avond.

De kosten van de workshop Familieopstellingen voor representanten bedragen 18 euro per avond. Wil je als vraagsteller aanwezig zijn bedragen de kosten 70 euro.

Heb je nu al zekerheid dat je een opstelling voor jezelf wilt kun je voor deze workshop Familieopstellingen ook vooraf inschrijven. Als dat zo is kun je dat aangeven in je reactie en door het geld over te maken op naam van Vormbalans rekening NL74 ABNA 0496294199. Ook hier geldt dat het tijdstip van aanmelding bepalend is voor de volgorde.

Om de tijd zo optimaal mogelijk te benutten, geef ik tijdens de workshop avond zelf geen toelichting meer op wat opstellingen inhouden. Voor meer informatie kun je op de website kijken.Privé opstellingen:

Het is ook mogelijk een Familieopstelling op een door jou gekozen dag en tijd te plannen. In onderling overleg stellen wij de datum en het tijdstip vast. Ik zorg voor dat er voldoende representanten aanwezig zijn. De kosten voor een privé zijn afhankelijk van wat je wensen zijn betreffende plaats, aantal representanten enz.

 

  • Vormbalans
  • 18 september 2020
  • Engelenkampstraat 23, 6131JD  Sittard, Limburg, NEDERLAND
  • € 18,00
  • infovormbalans.nl
  • Familieopstellingen, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Vormbalans (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Vormbalans
Vormbalans

Over Vormbalans

Over Hans Strack Therapeut in Sittard en Landgraaf (Limburg) Mijn naam is Hans Strack. Ik werk als Therapeut in Landgraaf en Sittard, mijn praktijk is in deze plaatsen gevestigd (Limburg), niet ver vandaan de Duitse en Belgische grens. Na vele jaren met veel plezier te werken als bedrijfsleider kwam de tijd uitsluitend nog werkzaam te zijn in mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Maja Kooistra BomenDag
Maja Kooistra Bos- en Bomen Introductie Dag
26 september 2020
<geen>
Radicale Acceptatie
3 oktober 2020
Cabaretier Robert Derksen
Cabaret vanuit het hart: Rugzak
3 oktober 2020
3-d. Singlevakantie Arcen N.Limburg.
27 november 2020