UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 11-09-2020

Online of offline Restorative Yoga introductie


Restorative Yoga Workshop voor yogadocenten/lichaamswerkers/therapeuten/coaches op vrijdagmiddag van 13-15.30 uur.
Ook voor als je interesse hebt in het volgen van de Restorative Yoga specialisatie die start op 18 september 2020: een opleiding om jezelf te specialiseren in Restorative Yoga zodat je je cursisten/cliënten kunt begeleiden naar ontspanning en werkelijk herstel van stress.
Bij deze (van stress herstellende en revitaliserende) yogavorm maken we gebruik van kussens en dekens als ondersteuning in de poses, zodat je een comfortabele liggende rusthouding aan kunt nemen. De focus ligt op het activeren van het parasympatische zenuwstelsel en zorgt voor ontspanning. Op zachte wijze wordt ruimte gemaakt in o.a. schouders (zeer geschikt bij blessures), rug en heupen. Het rusten in de kussens zorgt er voor dat er een makkelijke overgave aan 'niets doen'kan ontstaan. Het is een moeiteloze beoefening zonder inspanning en een uitnodiging om de alledaagse druk van presteren en alsmaar doorgaan, los te laten. Kernwoorden: zachtheid, zelfzorg, onthaasten, ontspannen. De les wordt verzorgd door ervaren yogadocent/mindfulnesstrainer Diana van der Gaast. Er is ruimte voor vragen (over de opleiding) en om je ervaring met de Restorative houdingen te delen.
Locatie: vanuit jouw huis via Zoom online of je kunt op locatie meedoen bij Yoga Sadhana in Vlissingen
Kosten: € 37,50 p.p. inclusief thee, hand-out over de poses en Relaxation Response
Informatie: www.yogaflow.nl/workshops/

 

  • Yogapraktijk Yogaflow
  • 11 september 2020
  • St. Jacobstraat 8, 4335 BD  Vlissingen, Zeeland, NEDERLAND
  • € 37,50
  • Yogaflowzeelandnet.nl
  • Workshop of cursus, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Yogapraktijk Yogaflow (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Yogapraktijk Yogaflow
Yogapraktijk Yogaflow

Over Yogapraktijk Yogaflow

Yogapraktijk Yogaflow verzorgt yogalessen(Restorative Yoga, Stoelyoga, Mindfulnessyoga, Lichte yoga, Hatha Yoga), mindfulness meditatie lessen,stiltedagen en retraites in Middelburg en Vlissingen. De lessen worden gegeven door yogadocent/mindfulnesstrainer Diana van der Gaast.