UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 02-08-2020

Individuele Body - Mind retraites Sardinië


Body - Mind retraite Italië
Sardinië: een kustlijn om van te dromen, lange uitgestrekte stranden, ongerepte natuur en complete stilte is er te vinden. Je voelt direct de rust en je bent weg van de dagelijkse hectiek. De locatie ligt een klein kwartiertje af van de zee en alles is alles om jou een heerlijk verblijf te geven. Monique is een zeer ervaren mindfulness en yoga trainer.

Maak tijd voor jezelf
Heel veel mensen hebben last van spanningen, maar hebben vaak niet door dat deze spanningen er zijn en ervoor zorgen dat je minder goed naar jezelf luistert. Je bent druk er moet van alles en er is zeker geen tijd om stil te staan en even te ademen. Ben je moe, heb je weinig energie of wil je jezelf opladen?

Alleen als je er echt even helemaal uit bent, kom je weer tot rust en kun je de batterij weer opladen.

Wil je er even tussenuit?
Niets hoeven en alleen maar doen waar je zin in hebt?

Even tijd voor jezelf maken en dit op een andere plek zorgt voor rust in je hoofd waardoor je kunt bijkomen. Het zorgt voor minder stress en spanning en daarna kun je alles weer veel beter aan! We bieden je mooie arrangementen aan vanaf 3 nachten.

Onze accommodaties zijn gelegen in de prachtige ongerepte natuur van het tropisch aan doende Sardinië op maar 2 uur vliegen van Nederland. Hier vind je nog heerlijke rust en hoor je alleen de geluiden uit de natuur. Waar vind je dat nog?

Deze arrangementen zijn een pure verwennerij voor lichaam en geest. Om zo weer energie op te doen. De body-mind reis is ook leuk om met een vriendin, je moeder een collega of met je partner te doen.

Wij bieden veel mogelijkheden in kleinschalige spirituele reizen met een duurzame projecten. Wij adviseren, denken met je mee geven tips en zorgen voor dat jij een heerlijke reis gaat beleven. Elke reis of arrangement heeft zijn eigen budget, reisdoel en/of programma
Lees gauw verder op de site of bel: 0639804150

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 2 augustus 2020 t/m 29 augustus 2020
  • ITALIE
  • € 397,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Mindfulness, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...