UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 02-08-2020

Alle Spirituele reizen Spanje


Sta eens stil bij jezelf en laat het hectische leven niet de kwaliteit van rust en ontspannen zijn overheersen. Dit is de ideale plek om te ontkoppelen, het hoge tempo te vertragen en weer contact te zijn met de schoonheid van de natuur.

Al meer dan 20 jaar helpen Yair en Ziza mensen, om in verbinding te zijn met hun ware zelf, als wezens van liefde, vreugde, kracht en spiritualiteit. Zij helpen cliënten bij het herkennen van blokkades, pijnbronnen en ondersteuning bij het loslaten ervan, in een liefdevolle, veilige en verzorgende omgeving.

Al meer dan 10 jaar werken ze samen om klanten te helpen bij het maken van transformationele veranderingen. Gebruikmakend van al deze ervaring, in combinatie met hun eigen unieke helende stijl en behandelingen, bieden zij gepersonaliseerde retraites.

Op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Malaga, liggen de schitterende bergen van La Alpujarra. Daar vindt je een klein paradijsje met zeer professionele en lieve begeleiders. Geniet van de schone frisse berglucht en het organische leven in een milieuvriendelijke omgeving!

Andere activiteiten
Er is een breed scala aan buitenactiviteiten in de buurt, van paardrijden tot wandelen langs natuurpaden, rotsklimmen, boogschieten en strandactiviteiten. We werken ook met lokale bedrijven, zoals openluchtonderwijs Only Solutions en Caballo Blanco Paardrijden. Bezoek ook de witte Moorse dorpjes die zo bekend zijn of bezoek het 'Alhambra' in Granada.
Kortom La Alpujarra heeft vele mogelijkheden voor ieder!

Bel 0639804150 voor meer informatie!

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 2 augustus 2020 t/m 29 augustus 2020
  •   Lanjaron, SPAIN
  • € 450,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Yoga, Reizen en vakanties, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...