UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 12-09-2020
  •  speciale aanbieding!

Systemisch tekenen: eigen thema's in kleur en vorm


Speciale aanbieding

I.v.m. Corona betaal je geen €60,- maar € 50,-. Voor de korting kun je bijvoorbeeld zelf conté krijtjes of soft pastelkrijtjes kopen.

 

Loop je steeds tegen dezelfde situaties aan? Wil je meer inzicht en beweging hierin brengen? Kom in een middag met vorm en kleur inzichtelijk maken waar jij staat, waar beweging zit en waar jij naartoe wilt in je leven, jouw unieke tekening!

Een praktische aanpak voor iedereen die de innerlijke thema's tastbaar wil maken en van binnenuit tot beweging wil komen.
Gebaseerd op NLP en systemisch werk. We werken vanuit meditatie en verbeelding. Het stimuleert de rechterhersenhelft en zorgt daardoor voor meer balans. Als we onze rechterhersenhelft leren ervaren en benutten, komen we dichter bij onszelf!

Vaak krijg ik te horen "Ik kan niet tekenen". Dat hoeft ook niet. We tekenen niet vanuit denken. We tekenen vanuit ingevingen. Heb jij oude bladen in huis en tekenvellen met potlodenof krijt? Dan heb je alles al in huis. Ik begeleid je met gerichte vragen en oefeningen.

Deze workshop is de eerste van een reeks die samen met de deelnemers uitgebreid kan worden aan de hand van de thema's die naar bovenkomen. Dit zorgt voor verdieping en integratie in het dagelijkse leven.

Wees welkom

 

  • KleurKwadraad
  • 12 september 2020
  • Online Via Teams,   Den Haag, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 60,00
  • 06 36191396
  • ellenkleurkwadraad.nl
  • Workshop of cursus, Kunst en cultuur, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur KleurKwadraad (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van KleurKwadraad
KleurKwadraad

Over Kleurkwadraad

Ik ben Ellen de Jongh, begeleider voor organisatie - team en persoonlijke ontwikkeling. Met KleurKwadraad ontwikkel ik creatieve en intuïtieve werkmethoden gericht op flow. bij personen of teams te laten ontstaan. Die flow en expressie te zien; dat ze tot nieuwe mogelijkheden komen, dat er ontroering is, daar houd ik van in mijn werk. Een ervaringsoefening samenstellen die er toe doet en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Cursus Zijnsgeorienteerde Meditatie
22 september 2020
Cursus ZIjnsgeoriënteerde Meditatie
23 september 2020
Tantrische koppel massage
25 september 2020
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
25 september 2020
Intuïtieve Ontwikkeling Basis 1
26 september 2020
lichtwezens www.sirion.nu
Lichtwezens, leren channelen
26 september 2020