Midweek in Twente


Een midweek er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! midweek in het kort.

Wij organiseren al jaren of en toe een midweek naast onze wandelweekenden. Dit keer kunnen er maximaal 16 personen mee doen, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer zijn het 2 bungalows op een park midden in de bossen bij Oldenzaal. Waar iedereen zijn eigen slaapkamer heeft. Dat is lekker sfeervol huis, met Finse sauna, stoomcabine en bubbelbad.

Dit huis ligt op het Landgoed Het Hulsbeek en vlakbij de sauna Saré.

Hoe ziet deze midweek eruit?

Maandag tot en met vrijdag hebben we alle tijd om de prachtige omgeving wandelend of fietsend te verkennen door de weilanden, leuke plaatsjes en de bossen. Ook de dorpjes en musea kun je bezoeken. Per dag bepalen we wat we gaan doen, met de hele groep of in kleinere groepjes, afhankelijk van de voorkeuren in de groep en het weer. Het ontbijt en diner wordt bereid door onze vaste kok, die met veel aandacht heerlijk kookt. We laten ons lekker verwennen deze midweek!

Wie gaat er mee naar Twente? Wandelen en genieten van de mooie natuur. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

Tijden: maandag 17:00 uur tot vrijdag 10:00 uur
Prijs is incl: 4 overnachtingen in eenpersoons kamer, lakenpakket, ontbijt, avondmaaltijd en gelegenheid tot het maken van een lunchpakket.

Ga jij ook mee ?

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 26 oktober 2020 t/m 30 oktober 2020
  • Beldhuismolenweg 8, 7562PC  Deurningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 245,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Activiteiten, Eten en drinken

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik samen met Kees Lam van Go-out! activiteiten, workshops en vakanties voor singles en alleengaanden. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Stilteweekend met yoga en meditatie
25 september 2020
<geen>
intensive hardnekkige patronen
26 september 2020
SinglesCafe & FunDaten Wageningen. Singles 45+55+6
26 september 2020
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
26 september 2020
Bliss your life
26 september 2020
De Reis van de Heldin - Intensive
27 september 2020