UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-10-2020
  •  speciale aanbieding!

Derwish Sufi Café & Friends


Speciale aanbieding

Neemt u iemand mee? Dan krijgt u beiden 20% korting op uw toegangstickets. Tickets zijn nog maar beperkt beschikbaar!

 

Programma & informatie performers:
Via de link hieronder kunt u het weekend programma lezen of downloaden en kennis maken met de performers.
derwishadvice.com/agenda/derwish-sufi-cafe-friends/

Introductie:
Het concept van Derwish Sufi Café bestaat nu één jaar. Mensen die op zoek zijn naar zingeving en innerlijke rust voelen zich heel erg thuis. Het maakt niet uit wat je achtergrond, religie of levensvisie is, iedereen is welkom. Zoals de grote soefie Grootmeester Mevlana Rumi (1207-1273) heeft gezegd: “Kom, kom weer, wie je ook bent, kom! Zoeker, vuuraanbidder of vriend van het verlaten. Kom! Kom ook al heb je je beloften 100 keer gebroken. Ons portaal is dat van de hoop. Kom zoals je bent.”

Het concept is uniek in Nederland. Sufi Café is te beschrijven als:
* Het samenzijn van mensen die op zoek zijn naar zingeving, bezieling en innerlijke rust.
* Een samenzijn van gebed en meditatie, van dans en muziek voor het hart.
* Een samenzijn om te leren van de wijsheden van grote soefie grootmeesters
* Een initiatief van mensen die vanuit hun hart willen bijdragen aan verbinding en compassie.
* Gewoon samenzijn.

Weekend Programma:
Omdat de avonden altijd volgeboekt zijn en veel vraag is organiseren we een speciale editie van het Sufi Café. Van 23 tot en met 25 oktober 2020 gaan we een vol weekend lang het concept organiseren. Met speciale gast optredens, voordrachten en verschillende workshops, uitgevoerd door verschillende mooie mensen die bereid zijn de schoonheid van hun talenten, inspiratie en expertise te delen met ons allemaal.

Klik op de link hier voor het weekend programma en maak kennis met de performers!
derwishadvice.com/agenda/derwish-sufi-cafe-friends/

Verblijf:
We verblijven in het vakantiepark de Oude Molen in Groesbeek. Het is een 5-sterren locatie. Klanten waarderen de locatie met een 8.2.
De locatie heeft gedeelde slaapkamers voor 2-4 personen. Als deelnemer heeft u uw eigen bed, maar u deelt dus wel uw slaapkamer. Mocht u met meerdere personen komen dan houden we altijd rekening mee dat u samen op een kamer komt. Komt u als gezin dan krijgt u een eigen gezinskamer.

Maaltijden:
U gaat heerlijk werelds eten. De maaltijden zijn halal en vegetarisch, bedoeld voor iedereen die bewust wilt eten. Heeft u een voedsel allergie? Laat ons per e-mail weten op het moment dat u zich heeft ingeschreven.

Kosten en deelname:

• All-in weekend ticket
De kosten voor deelname zijn € 195,- per persoon. Dit is inclusief uw verblijf op een gedeelde kamer, deelname aan het plenaire programma, deelname aan de (meeste)workshops en al het eten en drinken die verzorgd worden door een voortreffelijke en bijzondere chefkok en co.
U kunt een ticket kopen via de button 'naar de site' op deze website of via de link hieronder:
www.eventbrite.nl/e/tickets-derwish-sufi-cafe-friends-118361996919?utm_campaign=post_old_publish&utm_medium=email&utm_source=eventbrite&utm_content=shortLinkViewMyEvent

• Dagticket zaterdag of zondag
Wilt u alleen op de zaterdag of op de zondag deelnemen? Dat kan! Dan kost een dagticket voor de zaterdag € 95,- per persoon. De dagticket voor de zondag kost € 75,- per persoon. U kunt dan deelnemen aan het gehele programma van die dag en is inclusief lunch, maaltijd en drinken.

Let op: U kunt zich alleen registreren voor deelname door een mail te sturen naar: info@derwishadvice.com met als toelichting dat u wilt deelnemen aan het sufi Café & Friends event op de zaterdag of zondag. Dit is nodig omdat de dagkaarten gelimiteerd zijn. U krijgt dan bericht terug hoe u uw betaling kunt overmaken.

Media:
Tijdens het Derwish Sufi Café & Friends weekend worden er opnames gemaakt voor de uitzending van De Barometer (RTL). Derwish Sufi Café is eerder ook al op de Nederlandse televisie uitgezonden. In de uitzending van Onderweg naar de Regio (RTL4) van 21 juni 2020 werd een bezoek gebracht aan Derwish Sufi Café.

 

  • Derwish Advice
  • 23 oktober 2020 t/m 25 oktober 2020
  • Wylerbaan 2, 6561 KR  Groesbeek, Gelderland, NEDERLAND
  • € 195,00
  • +31 6 16521555
  • infoderwishadvice.com
  • Spirituele groei, Muziek

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Derwish Advice (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Derwish Advice
Derwish Advice

Over Derwish Advice

Derwish Advice is een consultancy. Sinds 2010 traint en adviseert Derwish Advice verschillende overheidsorganisaties en bedrijven op de thema's zorg & complexe maatschappelijke problematieken, persoonlijk leiderschap en spiritueel leiderschap. Sinds 2017 organiseert Derwish Advice klassieke Sufi retreats in Nederland, België , Duitsland en Turkije. De retreats zijn toegankelijk voor...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Touch of Source Robert
Leer van Vorige Levens sessie
29 oktober 2020
Bliss your life
31 oktober 2020
Bijscholing Yogadocenten: anatomie & fysiologie
31 oktober 2020
Mysterie van vrouwzijn
Mysterie van vrouwzijn
31 oktober 2020
Kracht van Griekse godinnen
1 november 2020
Individuele Coaching retraite in Zutphen
1 november 2020