Tantric Touch Journey


Laat je (aan) raken!

Aanraken en aangeraakt worden is nog nooit zo belangrijk en actueel geweest als juist in deze tijd, waarin we de boodschap krijgen afstand te houden en fysiek contact te vermijden. Wij geloven daar niet in: juist nu mag je (met inachtneming van je eigen gezondheid en veiligheid) je laten (aan)raken. Niet alleen omdat dat heerlijk is, maar vooral omdat het noodzakelijk, verbindend en helend is.

In deze training nemen we je mee op een reis langs verschillende tantrische structuren, vormen van aanraking en massages. Heel geschikt wanneer je kennis wilt maken met tantra en wat tantra in jouw leven kan betekenen, maar ook wanneer je een fijn weekend wilt beleven met je geliefde, waarin je als bonus ook nog verschillende nieuwe manieren aangereikt krijgt om je relatie nog meer te verlevendigen en te verdiepen.

We richten ons dit weekend zowel op liefdeskoppels als op mensen die een gelegenheidsstel vormen. Ben je alleen en wil je toch graag deelnemen? Dan denken we met je mee en kun je in 1 van onze Facebookgroepen een oproepje doen om een geschikt maatje te vinden. Je doet dan als gelegenheidskoppel mee aan deze training. Inschrijven is alleen mogelijk wanneer je iemand gevonden hebt.

In drie dagen tijd nemen we je mee op een compleet verzorgde reis langs verschillende tantrische structuren, oefeningen, aanrakingen en massagevormen. Daarnaast is er volop tijd te genieten van het heerlijke eten, de omgeving, een fijne sauna en mooie ontmoetingen in de dans. Drie dagen om bij jezelf te komen en samen met je geliefde te genieten en te ontspannen en uit te dijen in liefde en overvloed.

 

  • Inana, op reis naar je ware zelf
  • 12 maart 2021 t/m 14 maart 2021
  • Kleverstrasse 115, 47533  Kleve, Gelderland, DUITSLAND
  • € 525,00
  • 06-10512274
  • welkominana.nu
  • Massage, Partnermassage, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Inana, op reis naar je ware zelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Inana, op reis naar je ware zelf
Inana, op reis naar je ware zelf

Over Inana, Op Reis Naar Je Ware Zelf

Bij Inana kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Maak uw immuunsysteem winterklaar
27 november 2020
Wil je meer rust in je hoofd in deze roerige tijd?
28 november 2020
Reconnection
Weekend met (Self-)Healing en Reconnection
28 november 2020
Play dag - speels jezelf zijn
29 november 2020
Tandava. De Kosmische dans van Shiva en Shakti
1 december 2020
ET-Healing Experience (Online)
1 december 2020