Kerstwandeling met glühwein


Lopend onder de eeuwenoude eiken waan je je voor even in de middeleeuwen. Met een rode neus en je handen diep in de zakken gestoken, zorgt de wandeling ervoor dat je warm blijft.

Aan de rand van het centrum van Assen ligt het Asserbos. Het is één van de oudste bossen die ons land rijk is en beslaat een oppervlak van ruim 100 hectare. Ongeveer 10 hectare hiervan is altijd bos geweest. Dit is een van de laatste restanten van het Eiken-Hulst bos waar ooit een groot deel van Drenthe mee was bedekt.

Voor aanvang van de wandeling, goed bereikbaar met de auto alsmede het ov. Onder het genot van een warme kop thee, koffie of glühwein met wat lekkers erbij, verwennen we de innerlijke mens, zodat we voldoende brandstof hebben, om op pad te gaan. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, wat neerkomt op 6 km, zodat je voor het donker wordt, weer bij het vertrekpunt bent aangekomen. Reken maar dat je heerlijk slaapt. Helemaal 'zen' voor de kerstdagen.

* Het programma kan worden aangepast naar de regels op dat moment. (De prijs is incl. consumpties).

Voor meer informatie en aanmelden: individuo.go-out.nl/activiteit/16533

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 20 december 2020
  • Stadsbroek 17, 9405 BK  Assen, Drenthe, NEDERLAND
  • € 20,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Activiteiten, Singles, Wandelen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik samen met Kees Lam van Go-out! activiteiten, workshops en vakanties voor singles en alleengaanden. Kijk op de website van IndiviDuo (https://individuo.nl/activiteiten) en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kerst dreamtimehealing
Kerst event
23 december 2020
Vuur ritueel
Oud en Nieuw festival
30 december 2020
Massage weekend
5 februari 2021
Wandelschoenen
Wandelen op Terschelling
11 december 2020