UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-10-2020

Mannengroep: een introductie


Op 20 oktober om 20 uur geef ik een introductie voor geïnteresseerden over een nieuwe mannengroep die in november van 2020 start.
Locatie: ‘s-Gravendijkwal 73A, 3021EE Rotterdam.
De avond is uiteraard gratis.
Telefonische aanmelding verplicht: 0654 308 195.

Mannen in hun kracht zien, fier en trots op hun mannelijkheid, duidelijk in wat ze willen en verantwoordelijk in de manier waarop ze met vrouwen en de wereld omgaan, dat is wat mij interesseert.
Een volwassen man is in contact met zijn hart en weet van daaruit wat zijn koers, zijn richting is in het leven. Zo kan hij leiding geven aan zijn leven en relaties. Hij neemt verantwoordelijkheid voor wat hij doet en laat en initieert altijd intelligente samenwerking met de vrouw. Hij weet dat als hij helemaal man is, zij helemaal vrouw kan zijn. Hij staat op een gezonde manier in zijn kracht en draagt betekenisvol bij aan zijn omgeving. Hij heeft plezier in zijn leven.
Zo te zijn is voor elke man een mogelijkheid, ongeacht voorgeschiedenis of situatie.

De kern van mannelijkheid is dat je leert ‘leven bij uitdaging’. Dit betekent: verantwoordelijkheid nemen voor je leven incl. werk en relaties en actie ondernemen waar dat nodig is. Klinkt simpel maar dat is het niet: we zijn allemaal meesters in het uit de weg gaan van wat er aan de orde is. Echte actie betekent altijd dat je iets anders (nieuws) doet met onbekende consequenties. Er treedt daarbij altijd angst op. Alleen de bereidheid een actieve/initiërende en lerende houding aan te nemen, waarbij je jezelf voortdurend confronteert, leidt tot volwassen mannelijkheid.

Mannengroepen vormen de hoofdzaak van mijn werk.
Ik hou heel erg van de sfeer van mannen onder elkaar: openheid, stevigheid en scherpe interactie. Ik zet maximaal in.
Uitgangspunt voor volwassen mannelijkheid is ongeconditioneerde vriendschap: kaarten op tafel, er niet om heen draaien, elkaar aanmoedigen stappen te zetten.
Wat ik kan kan jij ook en wat jij kunt kan ik ook.

In mijn mannengroepen staat één ding centraal: leren wat het is om de mannelijke (actieve) polariteit in te nemen in (bijna) al je relaties in je leven. De wereld en vrouwen (maar alleen als ze willen) zijn in principe receptief ten opzichte van jou: in feite wachten ze op jouw impuls. Actie dus.
Vervolgens krijg je feedback, o.a. in termen van resultaten. Dus als iets niet werkt betekent dat dat jij – als mannelijke polariteit – iets dient te veranderen in wat je bewust of onbewust hebt ingezet. Of hebt nagelaten in te zetten.

Meer informatie over mijn mannengroepen lees je met name hier meer: volwassen-mannelijkheid.nl/mannengroep

 

  • Volwassen-Mannelijkheid, Volwassen-Relaties
  • 20 oktober 2020
  • 's-Gravendijkwal 73A, 3021EE  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0654308195
  • infovolwassen-mannelijkheid.nl
  • Mannenwerk, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Volwassen-Mannelijkheid, Volwassen-Relaties (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Volwassen-Mannelijkheid, Volwassen-Relaties
Volwassen-Mannelijkheid, Volwassen-Relaties

Over Volwassen-Mannelijkheid, Volwassen-Relaties

Man. Rotterdam (maar daarvoor Amsterdam, Utrecht en de Achterhoek) Gevoelig en een vechter. Vader van volwassen dochter en zoon. Spirituele zoeker van jongs af aan. Was lang stadsontwikkelaar en tangodanser. Verenigt licht en donker. Uitdager en vriend. Volwassen mannelijkheid en de relatie man-vrouw zijn mijn thema’s. Ik coach mannen 1-op-1...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kennismakingsworkshop Zijnsgeorienteerde Meditatie
31 oktober 2020
Cursus Gezonde Zelfliefde
1 november 2020
Massage cursus beginners
Massage Cursus in 1 weekend in Den Haag
7 november 2020
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
13 november 2020
Tantrische koppel massage
13 november 2020
light body www.sirion.nu
online introductie Opleiding tot Lichtwerker
14 november 2020