UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 08-11-2020
  •  speciale aanbieding!

Lichtdag 'verbinding'


Speciale aanbieding

De betaling is op basis van een zelf te bepalen bijdrage.

 

Juist nu de verdeeldheid in de wereld toeneemt, is het belangrijk om je te verbinden. In de eerste plaats met je hart en ziel en met nog hogere aspecten van het licht en de hogere frequenties. Je blijft dan op het juiste hogere spoor en je richt je op de hogere gedachten en gevoelens in plaats van je te laten meenemen in massagedachten en angst. Daarnaast kun je je verbinden met je zielsgroep zodat je voelt en weet dat je niet alleen bent en er altijd hulp is. En natuurlijk verbinden wij ons met elkaar.

Samen creëren we een veld van licht waarin heling kan plaatsvinden en wat we vervolgens ook laten uitgaan naar de wereld. Geleide meditaties worden afgewisseld met enkele (qigong) oefeningen en mantra zingen. We kijken ernaar uit je op deze dag (weer) te ontmoeten.

De dag duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Aanmelden kan via het formulier op de website (www.israna.nl/aanbod/aanmeldformulier). Na aanmelding krijg je informatie over hoe je op de dag zelf kunt inloggen. De betaling is op basis van een zelf te bepalen bijdrage (www.israna.nl/over-israna/bijdrage/). Bij voldoende belangstelling zullen de meditaties achteraf ook als downloads verkrijgbaar zijn. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op (info@israna.nl)

www.israna.nl

 

  • Israna lichtcentrum
  • 8 november 2020
  • Keizersteeg 3, 7722 VB  Dalfsen, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Workshop of cursus, Energiewerk, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...