UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-11-2020
  •  speciale aanbieding!

Masseren en Gewrichtsontspanning in Zijligging


Speciale aanbieding

€10 korting

 

Voor mensen die minimaal een basiscursus masseren hebben gevolgd (liefst vanuit Rebalancing; overleg anders even) en enige massage-ervaring hebben.
Graag deel ik mijn enthousiasme voor en ervaring met het masseren, wiegen, strekken en het geven van compressie bij zijligging.
Bij deze houding is het gemakkelijk om de ontvanger uit te nodigen te ontspannen in bv. de binnen- en buitenkant van de benen en het heupgewricht, de flanken, de (onder)rug en de schoudergordel. Prachtig om mensen te masseren die niet gemakkelijk op hun buik en/of rug kunnen liggen, bijvoorbeeld bij zwangerschap en rugklachten.
We masseren diep in spieren en bindweefsel en ontspannen de gewrichten, geïnspireerd door Rebalancing® en de Trager® Approach.

Workshop Masseren en Gewrichtsontspanning in Zijligging: ma. 23 nov. 19:30-22:30 uur Groningen. Inschrijven kan hier: www.bodymindrebalancing.info/schrijf-je-in

 

  • Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
  • 23 november 2020
  •   Groningen, Groningen, NEDERLAND
  • € 45,00
  • +31618347644
  • inforebalancing-lichaamswerk.nl
  • Massage, Alt. geneeswijzen, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen
Praktijk Rebalancing® en Trager® Ed Bodewes Groningen

Over Praktijk Rebalancing® En Trager® Ed Bodewes Groningen

Lichaamswerk, massage, beweging, bewustwording. Aangesloten bij het Platform Rebalancing® Nederland en de Vereniging Trager® Approach Nederland / Trager® International. * individuele sessies lichaamswerk, massage en focussen * massagecursussen; workshops massage, Rebalancing (mindfulness in lichaamswerk), ontspannen en meditatief bewegen (Trager Approach en Mentastics lessen) * op...