Nieuwjaars retraite


Voor het basisbedrag van slechts €100 naar een fantastische plek voor een Nieuwjaars-retraite, wie wil dat niet??

Wil jij het nieuwe jaar echt vertrouwvol en ontspannen ingaan?
Zou je het fijn vinden om je te verbinden met een bewuste intentie voor een prachtig nieuw jaar? In verbondenheid met jezelf en gelijkgezinden?

Gun jezelf dan de tijd om naar onze plek te komen waar je rust, schoonheid, warmte en bezieling kan ervaren!

Het centrum is gevestigd in een kasteelhoeve. Het is een oeroude geïnspireerde bronplek, teruggaand tot 1200, uitgekozen om zijn helende aard-energieën, waar de energetische kwaliteit uitnodigt tot verbinding met je diepere Zijn. De helende kwaliteiten brengen op natuurlijke wijze in balans wat uit balans is. Je ervaart er rust in je hoofd, het openen van je hart, een verdieping van de verbinding met je eigen lichaam.

Wat staat er op het programma?
Er is voldoende ruimte om je eigen ding te doen, elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, kamp- of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, alleen of samen, .. alles is mogelijk. Niets moet, alles kan. Het is jouw tijd!

Wij openen ons retreatcenter voor je met zijn sfeervolle leefruimte, keuken, en een stijlvolle slaapruimte.
’s Morgens en ’s avonds bieden we een deelmoment aan waarbij je samen met anderen even ruimte maakt voor wat er in je leeft. Het ochtendmoment opent de dag, het avondmoment is de afronding.

Extra om het nieuwe jaar te vieren doen we een nieuwjaarsritueel in de tempel en/of bij de oude eik om uit te drukken wat 2021 mag brengen. We gaan helder het nieuwe jaar in!

Een retraite om bezield het nieuwe jaar in te stappen, te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor ontspanning.

We helpen je om te ontspannen en je te verbinden met je gevoel en je eventuele diepere verlangens en intenties. Het bijzondere is dat je daar niet extra je best voor hoeft te doen maar dat het veel meer gaat over loslaten, over contact maken met je natuurlijke stroom en dat je ervaart hoe je je kunt laten leiden door je innerlijke stem wanneer je diepe vrede ervaart.

Zo ontstaat ruimte om ´als nieuw´ het nieuwe jaar in te gaan!

Aan het eind van je Nieuwjaars retraite ben je klaar om uitgerust, opgeladen, geïnspireerd het nieuwe jaar tegemoet te gaan. 2021 zal goed zijn!

Boek dan nu je Nieuwjaars retraite van 1/1 t/m 4/1 voor de basisprijs van €100! (www.katalpalifecenter.be/verblijven/nieuwjaars-retraite-1)
Er zijn maximaal 10 plaatsen.

 

  • Katalpa Life Center
  • 1 januari 2020 t/m 4 januari 2021
  • Rue Des Ardennes, 16, 5380  Fernelmont, Namen, BELGIË
  • € 100,00
  • +32478695861
  • mailkatalpa.be
  • Weekend retraites, Leven vanuit je hart

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Katalpa Life Center (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Katalpa Life Center
Katalpa Life Center

Over Katalpa Life Center

Het Katalpa Life Center is een (verblijfs-) centrum voor Spiritualiteit en BewustZijn. Je treedt er binnen in een krachtig veld van stilte, licht en zuiverheid, waar de liefde je omhult. Je stapt letterlijk door een poort de Nieuwe Werkelijkheid binnen. Je voelt je uitgenodigd om je geest tot rust te laten komen. De kracht van eenvoud opent de wijsheid van je hart. Je zal ervaren dat...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kasteelhoeve
Time out-weekend
27 november 2020
Ruimte en rust
Time out-midweek
14 december 2020