• nieuw 

Zelfliefde Seminar


Een online seminar via zoom, waarin wij jou meenemen op een zelfliefde reis.

Onze missie is jou te laten zien waar de weg naar jezelf ligt. Op deze weg kom je de schatten tegen die in jou verborgen liggen voor het creëren van een moeiteloos leven, vanuit je hart.

Je bent hier niet voor een tijdelijke oplossing, maar een blijvende transformatie en leven vanuit zelfliefde.

Jij bent hier om te groeien, te bloeien, lief te hebben, plezier te maken en het leven ten volste te ervaren. Een leven van binnen naar buiten te leven, waarin jij je waarde kent en weet wat je wilt.

Als jij bereid om diep te gaan, innerlijk werk te verrichten en de creator van je eigen bestaan te worden, waarin je magie kan laten ontstaan, dan is dit hoe wij jou in dit proces begeleiden.

We gaan met jou via Zoom, via de webcam in gesprek. We delen al onze inzichten en kennis, wat wij doen in ons dagelijks leven en wat het resultaat hiervan is.

Onze achtergrond:
Ik heb mezelf mijn hele leven weggecijferd, ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Ik brak en kon niets anders dan eerlijk zijn tegen mezelf. Ik besloot voor mezelf te kiezen en het pad van zelfliefde te belopen. Ik vond de weg terug naar mezelf en het leven werd weer leuk en moeiteloos.

– René Faes

Na een donkere traumatische jeugd was ik gevormd tot een keiharde vechter en leefde ik in strijd met mezelf en alles om mij heen. Mijn ontembare ziel wist dat het anders kon en ik leerde hoe zelfliefde mijn ervaringen en trauma’s uit het verleden kon helen. Ik ontdekte dat ik veel meer was dan mijn verleden. Ik werd de liefdevolle creator van mijn eigen bestaan.

– Sabine de Heer

Aanmelden voor dit event doe je hier:
bevrijdlev9968.activehosted.com/f/20

Donderdag 28 november 20:00 - 21:00 uur.

 

  • Hart van Eden
  • 26 november 2020
  • M.a. De Ruijterlaan, 22, 4461GE  Goes, Zeeland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0648593484
  • infohartvaneden.nl
  • Leven vanuit je hart, Lezingen, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hart van Eden (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hart van Eden
Hart van Eden

Over Hart Van Eden

René Faes & Sabine de Heer Zelfliefde Coaches - Vind de weg terug naar jezelf - Wil jij met zelfliefde ook de weg terug vinden naar jezelf? Wij helpen jou met het creëren van een leuk en moeiteloos leven vanuit je hart. Wij helpen jou met gratis en betaalde ervaringsgerichte levensechte tools. Als je klaar bent om met zelfliefde aan de slag te gaan, bekijk dan de...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kasteelhoeve
Time out-weekend
27 november 2020
Ruimte en rust
Time out-midweek
14 december 2020
Oud en nieuw retraite Sardinië
29 december 2020
Kampvuur
Nieuwjaars retraite
1 januari 2020
1-daagse ontdek paardencoaching
20 maart 2021