UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-01-2021

Touch of Divinity~Hemelse verwenavond voor stellen


Touch of Divinity, Tantrische, hemelse verwenavond voor stellen: elke derde (soms vierde) vrijdagavond van de maand in Amsterdam.
Heb je geen partner? Je kunt lid worden van of kijken op de FB groep: Tantrapartners prikbord, die is speciaal bedacht om partners te vinden voor activiteiten zoals deze.
Touch of Divinity avonden zijn betoverende avonden geïnspireerd op spirituele Tantra, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart.
Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en het hart te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden.
Het accent tijdens de Tantra avonden, ligt op Massage. Maar de avonden starten met een rustige, tantrische opbouw, zoals meditatie, dans of korte oefeningen in groepjes. Daarna geef je elkaar om de beurt een massage.
De Tantra oefeningen en massage worden stap voor stap begeleid, in een veilige sfeer.
Deze tantrische verwenavonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt op de avonden zelf aangeven of je onze aanwijzingen volgt of dat je zelf met je partner masseert.
We masseren meestal 1 op 1. De massage duurt bijna een uur per persoon en er wordt meestal niet tussentijds gewisseld.
In het programma is er voldoende tijd om elkaar allemáál beter te leren kennen èn ook helemaal te landen in jezelf.

De Touch of Divinity verwenavond eindigt met een korte sharing om ongeveer 23.00 uur.
Daarna is er nog ruimte om na te kletsen of even te dansen tot uiterlijk 00.00 uur.
Meer praktische en inhoudelijke informatie over Touch of Divinity, zie onderaan dit event.
Vooraf opgeven is verplicht, ZIE TICKETLINK op deze pagina. (gelegenheids)Stellen die elkaar masseren (mag ook m-m of v-v zijn, mits je elkaar masseert): 60 euro (of 70 als je cash betaalt)
Data:
Elke derde en (soms vierde) zaterdag van de maand.
Tijd:
19.30 zaal open, 20.00 - (ongeveer) 23.00 workshop.
Inhoud:
Bij Touch of Divinity leer je werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent.
We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren.
De massage technieken die aan bod komen, werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast gaan we energie voelen in het lichaam en in de handen. Zodat je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse Kum Nye massage, Energetische Tantra, Lomi Lomi massage, Kasmirische massage, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage & healing.

Over de trainers:
Mark en Janine van Wilde Ziel begeleiden magische, romantische, liefdevolle rituelen en geven helende massages aan stellen en singles. Al onze trainingen en workshops zijn geïnspireerd door Tantra. Dat is een prachtige, empowerende, spirituele levenshouding. Gevoed door duizenden jaren esoterische kennis over het leven & de transformerende kracht van (sensuele) levensenergie.

Doelgroep:
De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders. Het zijn open avonden, geen opleiding of lessen dus. Daarvoor zijn onze Tantradagen en het Tantra Verdiepingspad.
Veiligheid en consent:
Niets hoeft, we zetten elkaar niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. Er worden geen geslachtsdelen gemasseerd. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. We werken op basis van consent.
Uiteraard voldoe je aan de voorwaarden voor tantra (gedoucht, tanden gepoetst, geen besmettelijke ziektes etc, zie website). En we vragen je, omdat we met subtiele energie werken, waardoor al onze zintuigen wat verder open staan, om niet van te voren te roken, alcohol te drinken, deodorant of parfum op te spuiten.
De massage avonden zijn liefdevol, en niet seksueel van aard, het is ook geen therapie of les.

Meenemen:
Makkelijke kleding, Lunghi

 

  • Wilde Ziel
  • 22 januari 2021
  • Hendrik Van Wijnstraat 10, 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 30,00
  • 613795437
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Massage, Mindfulness, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Transformatiedag
7 februari 2021
Engelen Kaarten Leggen
6 februari 2021
Ajeet - Rhythm of the Ancients World Tour
2 oktober 2021
Engelen Healing Avond LIVE in het Brinkhuis
18 februari 2021
De Lichtende Godin
31 januari 2021