Eten vanuit het hart: een smaakvolle ervaringsweek


ETEN VANUIT JE HART: VANUIT GEZONDE EMOTIE, VAKER, BETER, SMAAKVOLLER - Een diepe ervaringsweek in Sardinië

Op Blue Zone-eiland Sardinië – waar een van de geheimen om lang vitaal en jong te blijven een wijze voedingskeuze is – neemt Ingrid Eijssink, van Matoeta, ons mee op een reis waar de relatie met voeding de spiegel is voor de relatie met jezelf. ‘Een reis die je van je hoofd via je hart naar je ziel brengt.’ ‘Een ontdekkingsreis waarin je uit de herhaling van oude lessen en patronen stapt.’ Dat belooft wat!

In het prachtige natuurschoon van dit eiland – dat aanvoelt als een oud continent, bekend ook om zijn oude tradities en gastvrijheid – gaan we op een unieke reis vol aangename en nuttige etappes: welk type eter ben je, welke valkuil(en), weerstand en emoties heb je? Hoe is je (lichaams)zelfbeeld opgebouwd en hoe kun je lief zijn voor je lijf? Hoe kun je beter in contact komen met je gevoelens en daardoor minder jezelf met onnodige voeding vullen?

De groep is compact, de kennis en sfeer zijn goed, de oefeningen zijn gericht en oh ja: het eten is voortreffelijk! Vanuit twee beproefde, smaakvolle, locaties – een agriturismo in het groen en een monumentaal dorpje met de juiste sociale sfeer – doen we locaties aan die Sardinië bijzonder maken én die een boodschap hebben rondom de kennis die we opdoen. Zo ben je door de dag heen ‘aan het werk’, maar dus niet in een werkomgeving: lieflijk indrukwekkend! Je ziet ook prehistorische Brontempels, Reuzengraven, Lichttorens, Feeënhuizen, watervallen, fijne mensen, je wordt begeleid door ervaren gidsen met een goede neus voor wat nu bij het programma past.

 

  • Emotie-eten.nl
  • 15 mei 2021 t/m 22 mei 2021
  • Soesterbergstraat 81, 2546 XP  Den Haag, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 1995,00
  • 06-53589214
  • ingridemotie-eten.nl
  • Reizen en vakanties, Psychologie, Voeding

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Emotie-eten.nl (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Emotie-eten.nl
Emotie-eten.nl

Over Emotie-Eten.nl

Emotie-eten.nl leidt, op basis van de methode ‘Uit de ban van emotie-eten’, professionals op om met deze methode cliënten naar de bron van hun eetprobleem te brengen. Psychologie en mindfulness vormt de basis voor de oplossing op lange termijn. Ons uitgangspunt: gezond en slank worden draait niet om diëten, maar om het onderzoek naar de bron van de eetproblemen! 'Emotie-eten’ wil...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hemelvaart. All-Inn 3-d. Singlevakantie Brabant
14 mei 2021
man-zijn in deze tijd: een introductie
17 mei 2021
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
28 mei 2021
Kracht van Ademen 2- daagse online
20 mei 2021
Routekaart volwassen man-zijn met gratis proloog
22 mei 2021
Sjamanistische Trance reis online
28 mei 2021