UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-02-2021

Individuele Stiltereis Sardinië


Overprikkeling geeft stress
In onze huidige maatschappij zijn zaken als innerlijke rust, stilte en afstemming op je bewustzijn steeds zeldzamer aan het worden. Van oudsher zijn we gevoelig voor geluiden. Het enige geluid waar we bij kunnen slapen is het geluid van de vogels, dat geeft aan dat alles veilig is. Al het andere geeft aan dat je alert moet zijn.

Er zijn veel geluidsprikkels en dus verkeer je in een continue staat van alertheid. Veel klachten ontstaan doordat je het contact verliest met je eigen bron van intuïtie en kennis over jezelf. Door de grote hoeveelheid aan prikkels via internet, social media, cursussen, workshops en zelfhulpboeken raak je zelfs meer en meer in verwarring. Door als deze prikkels wordt het steeds lastiger om het contact met je eigen innerlijke bron van wijsheid te behouden.

Het kan ook anders
Zou het niet prettig zijn als je weer beter in contact komt met jezelf en sneller signaleert wanneer er iets mis is met je, of je gespannen voelt en vermoeid?

Hoe kun je dit bereiken?

Meditatie
bezinning
beoefenen van stilte
Het beoefenen van diepe aandachtige stilte is geen doel op zich. Stilte is een middel om het contact te herstellen met de eigen innerlijke bron van wijsheid die in ieder mens aanwezig is. In de diepte van de innerlijke stilte bevinden zich de antwoorden op vele vragen. Stilte is een poort naar meer omvattende en diepere lagen van het bewustzijn.

Tijdens verblijf in een van de lodges ben je op een locatie waar je je in de ongerepte natuur bevindt. Je hebt prachtig uitzicht over de Middellandse zee en ervaart de stilte van de natuur. Op loopafstand kun je naar verschillende mooie meditatieplekken lopen om even tot bezinning te komen.

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 27 februari 2021 t/m 31 maart 2021
  •   Sant Antioco, ITALIE
  • € 746,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Meditatie, Wandelen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).