Individuele Stiltereis Sardinië


Overprikkeling geeft stress
In onze huidige maatschappij zijn zaken als innerlijke rust, stilte en afstemming op je bewustzijn steeds zeldzamer aan het worden. Van oudsher zijn we gevoelig voor geluiden. Het enige geluid waar we bij kunnen slapen is het geluid van de vogels, dat geeft aan dat alles veilig is. Al het andere geeft aan dat je alert moet zijn.

Er zijn veel geluidsprikkels en dus verkeer je in een continue staat van alertheid. Veel klachten ontstaan doordat je het contact verliest met je eigen bron van intuïtie en kennis over jezelf. Door de grote hoeveelheid aan prikkels via internet, social media, cursussen, workshops en zelfhulpboeken raak je zelfs meer en meer in verwarring. Door als deze prikkels wordt het steeds lastiger om het contact met je eigen innerlijke bron van wijsheid te behouden.

Het kan ook anders
Zou het niet prettig zijn als je weer beter in contact komt met jezelf en sneller signaleert wanneer er iets mis is met je, of je gespannen voelt en vermoeid?

Hoe kun je dit bereiken?

Meditatie
bezinning
beoefenen van stilte
Het beoefenen van diepe aandachtige stilte is geen doel op zich. Stilte is een middel om het contact te herstellen met de eigen innerlijke bron van wijsheid die in ieder mens aanwezig is. In de diepte van de innerlijke stilte bevinden zich de antwoorden op vele vragen. Stilte is een poort naar meer omvattende en diepere lagen van het bewustzijn.

Tijdens verblijf in een van de lodges ben je op een locatie waar je je in de ongerepte natuur bevindt. Je hebt prachtig uitzicht over de Middellandse zee en ervaart de stilte van de natuur. Op loopafstand kun je naar verschillende mooie meditatieplekken lopen om even tot bezinning te komen.

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 27 februari 2021 t/m 31 maart 2021
  •   Sant Antioco, ITALIE
  • € 746,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Meditatie, Wandelen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reis in Zuidwest Ierland
Magische reis in Zuidwest Ierland
20 juni 2021
Mindful wandelsafari Tanzania
1 mei 2021
De Camino Portugues: Spirituele pelgrimstocht
12 april 2021
Mindfulness Zeilreizen Griekenland
14 februari 2021
Senegal vakantie
Opwarmen in Senegal
23 maart 2021
Sam Pitzalis in Sardinië
Emotie-eten, hoe kom je ervan af?
17 april 2021