Mindful wandelsafari Tanzania


Zoek je een Mindful retraite met avontuur, overweldigende natuur en ontspanning? Dan is deze reis naar Tanzania een topper. Dit is het land van Van de uitgestrekte Serengeti vol met wilde dieren tot aan de hoogste piek van Afrika, de Kilimanjaro. Het is sensationeel om middenin Serengeti wakker te worden met de zebra’s, het geluid van grazende buffels of het brullen van een leeuw.

Ngorongoro Krater Hoogland is magische natuur met eindeloze ruimte en volledige stilte. Vanuit die ruimte en stilte begin je te voet onze eigen innerlijke reis. Al wandelend verbind jij je met de weidse natuur en de Masai.

De trektocht
Het hart van de Ngorongoro Serengeti safari wordt gevormd door de vierdaagse trektocht door Ngorongoro naar het beroemde Lake Natron. Je loopt door: een geïmplodeerde krater met een bergketen aan je rechterkant en eindeloze ruimte voor je, langs Masaï dorpjes, door regenwoud met oeroude bomen, lieflijke zonovergoten heuvels, kratermeren, great Rift valley met adembenemende uitzichten, bossen van Akeshabomen en woestijn.
Alles wat jij hoeft te doen is dit exceptionele geschenk van het leven te ontvangen en ervan te genieten.

“Het is alsof ik door een goede vriendin die in het land woont, wordt meegenomen en ze me alle mooie en speciale plekjes laat zien. Wat wil je nog meer”.

Stap voor stap neemt Alina je mee naar wie je werkelijk bent. Eenmaal een glimp daarvan, vergeet je het nooit meer en begin je het leven opnieuw te leren vertrouwen.

Je angsten maken plaats voor overgave en vertrouwen. Je eenzaamheid verzacht door oprecht met elkaar delen. Je ogen openen, je oren horen lang vergeten geluiden en je huid tintelt onder de aanraking van de wind. Je beweegt je van Zuid naar Noord en van denken naar je zintuigen.

De natuur in Ngorongoro en de dieren in Serengeti helpen je meer in het “Nu” te komen. Het is de poort naar diepe ontspanning, het versterkt je levenslust en liefde voor wat echt is in jou.

Lees gauw verder op de website

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 1 mei 2021 t/m 14 mei 2021
  • TANZANIA
  • € 2790,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Sam Pitzalis in Sardinië
Eten vanuit het hart: een smaakvolle ervaringsweek
15 mei 2021
Samen naar Oerol
11 juni 2021
Massage-wandelweekend in Sauerland, 21-24 mei
21 mei 2021
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Midzomer Midweek op het wad
7 juni 2021
Mediteren
Mediteren op krachtplaatsen
4 juli 2021
Spirituele reis Katharen
Magische reis in het Katharenland
4 juli 2021