UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 30-01-2021
  •  speciale aanbieding!

Spiritueel Café - Online


Speciale aanbieding

Met een leuke winactie! Wie weet ben jij wel 1 van de geluksvogels!

 

Welkom in het Spiritueel Café, van IndiviDuo,

Hierbij alvast de link: zoom.us/j/93003030159?pwd=WHVmYXd4OEdTTU1ETFpiei9ZODBXQT09

Passcode: individuo

Het stigma dat spiritualiteit 'zweverig' is, willen we graag doorbreken! Want wist je dat spiritualiteit juist ook zakelijk steeds meer wordt toegepast?
Met dit online evenement, willen we graag op een verbindende manier met elkaar communiceren. Uitermate geschikt voor mensen als jij, die volop in hun spirituele ontwikkeling zitten, op zoek zijn naar bewustwording of om je netwerk met gelijkgestemden (zowel privé als zakelijk), te vergroten.

Taboeloos met elkaar kletsen, over allerlei zaken die direct of indirect te maken hebben met spiritualiteit. Ikzelf ben Spiritueel-/wandelcoach sinds 2017, ben hooggevoelig waardoor ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van narcisme en doe ook fotoreading. Wat zijn jouw gaven? Hoe scherp is je innerlijk kompas afgesteld?

Lekker laagdrempelig, no-nonsense en uiteraard gezellig! Met een leuke winactie! We 'zenden uit' via Zoom, het enige wat het je kost is tijd... de energie houden we met elkaar hoog! Dus... zet zaterdagavond 30 januari om 20:00 in je agenda! Aanmelden kan via Go-out! en de site van IndiviDuo

Namasté

Liefs,

Mona

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 30 januari 2021
  • NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06-82012648
  • infoindividuo.nl
  • Verbinding, Communicatie, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mona Liza Verseijden en ik ben sinds kort de nieuwe eigenaresse van IndiviDuo. Soms is het niet vanzelfsprekend om ‘de ware’ te vinden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien ben je verlegen, of je hebt een slechte ervaring achter de rug. Ook kunnen factoren als een beperking of juist een ‘extra’, zoals AD(H)D de reden zijn waardoor het...