UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-04-2021

Geaccrediteerde bijscholing voor je praktijk


Als therapeut, die wel of geen lid is van een beroepsvereniging, ben je bezig met bijscholing om je cliënten nog beter te kunnen helpen. Na de dagworkshop Soul Body Fusion kun je, bij bewezen bekwaamheid tijdens de workshop, deze techniek direct toevoegen aan je praktijk. Als losse betaalde sessies of als verdieping van je bestaande methodieken.

De reactie van Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion®.
“Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk. Soul Body Fusion deed tot mijn verassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden.”

Wil jij deze techniek ook in 1 dag leren toepassen? Doe dan de workshop!
Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar!

Tijdens deze workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. (Als je een praktijk hebt kun je Soul Body Fusion® na de workshop direct gaan gebruiken voor je cliënten.)
Deze workshop wordt 18 april gegeven in Wageningen van 9.45 uur tot 17.00 uur.
(andere data en locaties: zie de website onderaan.)

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® workshop (incl. certificaat) is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Na afloop van de workshop kun je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat ontvangen en kun je deze techniek direct gebruiken voor jezelf, je familie en/of je cliënten!

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno@urpichai.nl en dan ontvang je het inschrijfformulier.
Docent: Arno van Dijk, Soul Body Fusion® teacher sinds 2012, master teacher sinds 2020.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende online en live workshops.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 18 april 2021
  •   Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 179,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Workshop of cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tarotlegging vd Ziel
Energetisch Snaren Coaching (online)
27 april 2021
ET-Healing Experience (Online)
4 mei 2021
<geen>
Stiltewandeling met paarden
2 mei 2021
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
8 mei 2021
1-daagse Ontdek Paardencoaching
8 mei 2021
yoga relax op Andere Boeg
Yoga verdieping: Yama en Niyama in de praktijk
15 mei 2021