UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-02-2021
  •  speciale aanbieding!

Ontmoet jouw persoonlijke Godin


Speciale aanbieding

Actie: tot 2 weken van te voren betaal je € 122, vanaf 2 weken van te voren tot aan de workshop zelf, betaal je € 133,00. Dus boek nu.

 

Een dag waarin voor iedere deelnemer een eigen Godin naar voren komt. Na deze dag weet jij hoe jij op een simpele manier contact kunt maken Godinnen, wie jouw persoonlijke Godin is (op dit moment) en heb je veel meer informatie over Godinnen in het algemeen en 7 Godinnen in het bijzonder.

Voor jou wanneer je je verbonden voelt met de vrouwelijke Godinnen energie en dit nóg sterker een deel van je leven wilt laten uitmaken.

Actie: tot 2 weken van te voren betaal je € 122, vanaf 2 weken van te voren tot aan de workshop zelf, betaal je € 133,00. Dus boek nu.

Naast Engelen, Opgestegen Meesters en Natuurwezens, hou ik óók heel erg van Godinnen en van hun energie. De Godinnenenergie heeft (vooral als vrouw zijnde) iets magisch voor mij. De oprechtheid, eerlijk en recht door zee mentaliteit van de Godinnen spreekt mij aan en ik voel me verbonden met hun energie.

We kunnen veel leren van hun verhalen. Zij gingen ons voor en hebben, in vele gevallen, het leed voor ons geleden en het overstegen. Nu bieden ze ons de mogelijkheid om moeilijkheden te overstijgen en levenslessen sneller te leren. De Godinnen hebben allemaal hun eigen mentaliteit, karakter en eigenaardigheden. Zij zijn allemaal uniek. Wat zij echter gemeenschappelijk hebben, is hun liefde voor het leven en de bereidheid om ons te helpen sneller obstakels te overstijgen.

Op deze dag, zondag 27 februari is er plek voor slechts 7 deelnemers. Het is een hybride workshop met maximaal 4 live plekjes en 3 online plekjes (veranderen de Covid maatregelen, dan kan dit veranderen). En waarom maar 7 plekjes? Vraag je je af….

Omdat…… ik voor IEDERE deelnemer APART intune op WELKE GODIN er SPECIAAL is….. Dus 7 Godinnen voor 7 deelnemers. Iedereen doet mee met de Godinnen van alle deelnemers, maar jij, ja, jij! (tenminste wanneer je meedoet) krijgt JOUW EIGEN GODIN.

Op de dag zelf hoor je welke Godin er voor jou is doorgekomen. Met welke boodschap voor jou. Iedereen hoort jouw boodschap, maar alléén JIJ krijgt JOUW boodschap MEE.

Hoe mooi is dat?!

Deze workshop gaf ik al jaren geleden (2008 denk ik) en ik voelde vorig jaar dat het weer kon. De workshop van 5 december was super! En nu dus weer.

We gaan 7 keer meditatie in en uit met 7 verschillende Godinnen. Wanneer JOUW GODIN aan bod komt, wordt speciaal jij in het zonnetje gezet. Jouw Godin, Jouw moment.

Voor jou wanneer je met Godinnen wilt werken

Voor jou wanneer je wilt weten welke Godin er voor jou is

Voor jou wanneer jij –meer- in jouw vrouwelijke kant/vrouwelijkheid wil stappen.

Voor jou wanneer je een dag je in heerlijke energieën wilt wentelen

Voor jou wanneer jij je gekoesterd wilt voelen

Je kunt deze dag overslaan wanneer je niks met Godinnen, healing, meditatie, licht, liefde en koestering hebt.

Zondag 27 februari 2021

10:00 tot 18:00 uur

Ratio live en online deelnemers conform Covid maatregelen

Dit gaat een gewéldige dag zijn, ik VOEL het in m’n alles. Ook voor mij is dit leuk, want ik mag 7 keer downloaden welke Godin voor wie doorkomt. 7 keer een unieke boodschap channelen. 7 keer iemand blij maken. Ik heb iets met het getal 7. Mijn buik kriebelt nu al en mijn hart maakt nu al een sprongetje.

Ik zet de voorraad op mijn website voor deze workshop op 7 plekjes. Mail me na het boeken of jij live of online wilt. VOL IS VOL.

Laatst kreeg ik van een lieve cursiste van mij een stukje tekst onder ogen over heksen…. Dat heksen VROUWEN zijn. Eeuwenlang zijn wij (ja, ik zeg even WIJ, maar als MAN zijnde mag je gerust meedoen met deze workshop, je bent van harte welkom, gráág zelfs) vrouwen onderdrukt, mishandeld, tekort gedaan. Vrouwzijn was iets van een minderwaardige kwaliteit.

Vandaag komt de vrouwelijkheid in al haar GLORIE terug. WIJ ZIJN ER en wij BLIJVEN. Met al onze chaos, wisselingen, liefde en licht.

DOE MEE op zondag 27 februari, en leer Jouw Persoonlijke Godin kennen. Het zal je GOED doen.

Geef je nu op.

Het is tijd.

Datum: Zondag 27 februari 2021

Tijd: 10:00-18:00 uur

Plaats: Hilversum

Investering: € 122

WIJ zien je de 27e februari, tot dan!

 

  • Lisette-Anne
  • 27 februari 2021
  • Adelaarstraat 60, 1223PL  Hilversum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 133,00
  • 035-773 11 50
  • infolisetteanne.com
  • Healing , Meditatie, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lisette-Anne (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lisette-Anne
Lisette-Anne

Over Lisette-Anne

Lisette-Anne: Praktisch Spiritueel Expert | Coach | Healer | Engelen | Abraham Hicks | Bewustzijn |Toastmaster | Tuinierster | Pilates Mijn motto is: “Wat heb je aan Spiritualiteit, als je het niet praktisch kunt toepassen?” Met dit in het achterhoofd heb ik de Academie voor Praktische Spiritualiteit opgericht. De opzet van deze Academie is Spiritualiteit praktisch, duidelijk en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hoera1 Het is Lente! met Godin Ostara - Hybride
20 maart 2021
7 stappen tot Transformatie IET 2 dagen workshop
27 maart 2021
Ajeet - Rhythm of the Ancients World Tour
2 oktober 2021
Engelen Healing Avond LIVE in het Brinkhuis
22 april 2021
HeartFire Sessions #2 LIVE with Praful
19 maart 2021
IET
Integrated Energy Therapy Advanced
21 maart 2021