Tantrisch leren masseren Trilogie II


Tantramassage is voortgevloeid uit het verlangen om elkaar via huidcontact te ontmoeten. Dit is een zeer intieme ontmoeting, die vraagt dat je afgestemd bent en aandachtig en bewust aanwezig bent. Het verlangen of de vraag van degene die gemasseerd wordt, is hierbij leidend, maar niet bepalend. Degene die masseert bepaalt op welke manier hij/zij aanraakt, nadat vooraf is afgestemd wat de ander wilt ontvangen en onder welke condities.

In deze trilogie, die volgt op Tantrisch leren masseren I, waarin je hebt geleerd hoe je aandachtig aanraakt op de grens, leren we je hoe je een eenvoudige, intuitieve (tantrische) massage geeft en ontvangt. Je leert hoe je jezelf grondt en de ander uitnodigt in zijn lijf, je leert je energetisch verbinden en we doen oefeningen in het ervaren en tonen van je kwetsbaarheid.

Na dit 3-luik ben je in staat om een eenvoudige tantrische massage te geven, waarbij je goed afstemt en aandachtig aanwezig bent. Je kunt zowel je grenzen als je verlangen aangeven en er naar handelen en weet dit ook omgekeerd te respecteren. Je hebt je bewustzijn van eigen kwetsbaarheid en thema’s op het vlak van intimiteit en lijfelijkheid verruimd en bent in staat hierover te communiceren. Je bent je bewust van je persoonlijke leer- en ontwikkelpunten op het vlak van massage (techniek) en je eigen proces.

We hebben de tijdsduur van deze workshop cyclus verlengd met een half uur per avond/middag zodat er voldoende tijd is voor het volledig integreren van het geleerde in de praktijk. Als je geen tantra en tantra-massage ervaring hebt, bekijken we per situatie of het passend is dat je deelneemt.

Op dit moment alleen nog PLEK VOOR EEN VROUW of koppel

 

  • Inana, op reis naar je ware zelf
  • 25 april 2021 t/m 30 mei 2021
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 140,00
  • 06-10512274
  • welkominana.nu
  • Massage, Pers. ontwikkeling, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Inana, op reis naar je ware zelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Inana, op reis naar je ware zelf
Inana, op reis naar je ware zelf

Over Inana, Op Reis Naar Je Ware Zelf

Bij Inana kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hemelvaart. All-Inn 3-d. Singlevakantie Brabant
14 mei 2021
Online Massage cursus voor beginners
29 mei 2021
Derwish Sufi Café
16 mei 2021
Cursus voor beginners
Massage course in English
5 juni 2021
All-Inn Singleweekend de Peel N. Brabant
25 juni 2021
voet
Workshop Ontspannende voetmassage
20 mei 2021