UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 04-03-2021

Workshop De Godin in Mij


Elke maand een kennismaking met de energie van een godin, maar dan in jezelf. Deze maand: De Avontuurlijke Vrouw. We onderzoeken deze godin en geven het weer in collages. De Godinnen gaan je zo ondersteunen en brengen je in contact met je eigen innerlijke beweging. De Godin in Mij wordt zo een krachtige rode draad door het jaar. Want elke maand is er een workshop. Steeds een passende godin bij de tijd van het jaar, steeds een stapje naar informatie over jezelf, steeds contact met een krachtige energie in jezelf.
Het creatieve proces waarin we de collages maken is een eenvoudige en voor iedereen bereikbare ingang naar zichzelf. Pas na het maken, worden de nieuw ontstane beelden 'gelezen', wat toegang biedt tot je eigen diepste informatie. Zo brengen ze inzicht in jezelf. De collages zijn zeer ondersteunend bij veranderingsprocessen, ze worden wegwijzers op je pad.
Elke workshop voegt informatie toe aan jezelf en aan het eind van het jaar heb je een krachtige bundel, eigen inzicht kaarten. Meerdere workshop volgen maakt het proces krachtiger. Maar de workshops zijn ook los te volgen. De gemelde prijs is voor 1 workshop. Bij deelname aan meerdere workshops is er een aangepaste prijs.

 

  • CollagePraktijken
  • 4 maart 2021
  • Dorpsstraat 26, 3941 JM  Doorn, Utrecht, NEDERLAND
  • € 37,50
  • tobeorplanet.nl
  • Workshop of cursus, Workshopserie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur CollagePraktijken (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van CollagePraktijken
CollagePraktijken

Over Collagepraktijken

CollagePraktijken: verrassend en inzicht gevend, deze creatieve weg naar je intuïtie. Hoe het werkt, het werken met Collages? Eigenlijk heel eenvoudig. Met intuïtief gekozen afbeeldingen vorm je een nieuwe combinatie en ineens valt er iets op zijn plaats. Je 'weet' dat het zo klopt. Het vormt zich als vanzelf onder je handen. Dit creatieve proces is een eenvoudige en voor iedereen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
30 maart 2021
Karismas
Wat je tekening zegt over jou en je partner
6 april 2021
Access Bars
Access Bars Class
28 maart 2021
Massageworkshop voor (gelegeheids)koppels
28 maart 2021
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
9 maart 2021
lente
Wandelen
21 maart 2021