UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-03-2021

Individuele Coaching retraite in Zutphen


Wat je ook meemaakt in je leven, draag het niet alleen. Daar wordt je hart moe van. Niks staat in de weg om een helpende hand te vragen, toch? Jouw ontwikkelingsweg is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Negatieve en ingrijpende ervaringen zijn bedoeld om jezelf tot een beter mens te maken, nietwaar? Gun jezelf dat je mag groeien en positieve ervaringen opdoet. Wat je ook hebt meegemaakt, neem de verantwoording voor jezelf en kies voor een duidelijke en liefdevolle coaching retraite met Diana Bergsma

Eric: Het is fijn dat Diana dingen herkent en dat ze begrijpt waar het over gaat. Zij biedt een mooie mix van werkvormen waar ik wat aan heb. Dank je...

Van last tot oplossing
Alles kan getransformeerd worden:

conflicten op je werk en privé
conflicten in je relatie,
gezins en jongeren problematiek
stress, paniek, angst
communicatie, assertiviteit, grenzen
verwerken van ziekte en trauma (b.v. seksueel misbruik, kanker)
negatief zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen
verandering van werk, burn-out, scheiding

Marielle: dagelijks hadden we meerdere sessies waarbij Diana gebruik maakte van diverse werkvormen. Zij voelde feilloos aan waar mijn pijnpunten zaten. Het was best intensief, bij momenten zelfs hard voor mij, maar dit was duidelijk wat ik nodig had om tot inzicht te komen. Er werd heel wat in beweging gezet…

Veilig en welkom voelen
Je veilig en welkom voelen is erg belangrijk. Dat is het vertrekpunt van Diana. Geen enkele coaching werkt als jij je niet veilig voelt. Diana neemt de tijd voor je, ze luistert en is geduldig. Haar manier van aanpak is veelzijdig, helder, warm en confronterend. Diana heeft zelf een harde leerschool gehad in het leven en weet hoe belangrijk het is om door te zetten en moed te houden. Door haar manier van coachen, ervaren mensen een enorme sprong en diepte in hun proces.

Heb je al een traject bij de psycholoog of het ggz achter de rug? Zoek je nog naar verdieping, echte aandacht en heldere antwoorden? Voel je welkom!

Hoe werkt een coaching retraite?
In de coaching retraite gaat het er ook om je te kunnen ontspannen en te bezinnen. Daarom verblijf je minstens 1 nacht op een fijne plek. Je krijgt dagelijks 2 of 3 uur coaching en je krijgt oefeningen mee die je in je B&B kunt maken. Je kunt kiezen voor 2, 3 of vierdaagse coaching. Even weg van je bekende vertrouwde omgeving geeft je de kans om jezelf te ontmoeten binnen een geheel andere setting. Dat geeft je veel voordelen.

Bianca: Ik heb tijdens dit personal coaching traject een belangrijke eerste stap gezet richting volledige acceptatie van mezelf, waardoor ik met meer liefde naar mezelf en anderen kan kijken.

Past mijn coaching bij jou?
Natuurlijk wil je eerst weten of haar coaching voor jou doeltreffend is. Je kunt haar bellen voor een gratis intake. Diana heeft een breed palet van werkvormen, bij ieder kijkt zij wat nodig is. Werkvormen zoals: Voice Dialoque, Opstellingen, Beeldend, Stemexpressie, Rollenspel, Innerlijke kind werk.

Bel me gerust op: 0639804150

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 14 maart 2021 t/m 31 maart 2021
  • Tichelkuilen 31, 7206BC  Zutphen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 356,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Coaching, Spirituele groei, Zelfonderzoek

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tarotlegging vd Ziel
Energetisch Snaren Coaching (online)
27 april 2021
ET-Healing Experience (Online)
4 mei 2021
<geen>
Stiltewandeling met paarden
2 mei 2021
Magische Reis
Magische Reis - truffelceremonie
8 mei 2021
1-daagse Ontdek Paardencoaching
8 mei 2021
yoga relax op Andere Boeg
Yoga verdieping: Yama en Niyama in de praktijk
15 mei 2021