Shamanic Breath & Cacao Ceremony


We hebben de zomer bereikt, een maand om vanuit volwassenheid vorm te geven aan jouw levenslust en die de wereld in te brengen.
De sapstroom van onze natuur is nu volledig op gang. Je volgt je impulsen met gemak en ze vinden direct hun weerklank in jouw Tribe.
In deze energie vinden we onze leiderschap en innerlijke waardigheid
Om extra kracht te geven aan wat de energie uit het wiel nu van ons vraagt, krijgen we tijdens deze reis hulp van Grootmoeder Cacao en de Grootvader. Spirits met Elder energie. De wijsheid van de Elders wijst ons de weg naar wat ons nog in de weg staat om volledig naar onze eigen volwassenheid te groeien en tegelijkertijd speels te blijven.
Het leert ons grenzen aangeven zonder strijd en rust en evenwicht te brengen in onze thuisbasis.
We reizen met Cacao, de Grootvader en onze eigen Adem door het landschap van het Zuiden, daar waar de meeste energie in het wiel zich bevindt
Ademwerk is een krachtige tool die we allemaal in ons dragen. Het is onze verbinding met Spirit, de Grote Geest van Al dat leeft. Adem is Spirit en Spirit is Adem en brengt ons in contact met onze innerlijke Sjamaan. Het herrinnert ons wie werkelijk zijn, onze ware essentie. Vanuit die essentie zullen we het leven steeds meer als een Gift aanvaarden en in overeenstemming met Al dat leeft te leven om onze zielsmissie vorm te geven en te leven. Om in onze authenticiteit te stappen en datgene te delen met de wereld waar onze passie stroomt.
Voor meer informatie omtrent de algemene voordelen van Ademwerk, verwijs ik je naar mijn website
www.praktijk-shunyata.nl/ademwerk
SJAMANISME
In dit unieke ademwerk werk ik vanuit een sjamanistische grondslag waardoor er eerst een energetisch (sjamanistisch) veld zal worden neer gezet alvorens we het Ademwerk starten. De ervaring leert dat er hierdoor veel meer loskomt tijdens het Ademwerk. Tijdens de sessie werk ik zodoende ook vanuit sjamanistische principes in healing en begeleiding voortkomend uit studies in Kern sjamanisme, Siberisch sjamanisme en Inca sjamanisme.
BEGELEIDERS:
Gaby Timmerman is Sjamanistisch healer en Energetisch Therapeut. Zij heeft 6 jaar getraind bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) van het Instituut voor Siberisch sjamanisme en heeft de opleiding tot Ademwerk practioner bij Definest gedaan. Recentelijk heeft zij ook de Cacao Practioners training gedaan en is enthousiast om de diepere lagen van deze bijzondere spirit te delen.
In het Sjamanisme heeft Gaby haar ware passie gevonden. Haar missie is om zoveel mogelijk lichtheid de wereld in te brengen en deze wereld een klein beetje beter achter haar te laten dan toen zij haar betrad. Haar medemens terugbrengen naar zijn/haar essentie en te verbinden met Al dat leeft. Tijdens haar werk maakt Gaby veelal gebruik van zang, ratel en drum als loop om de Spirits naar deze wereld te halen, en stelt zij zich open als kanaal waardoor spirithelpers zowel met als door haar heen kunnen werken. Hierdoor blijft het altijd een klein beetje een verrassing wat er precies komt. Gaby stelt de kaders maar de inhoud onthult zich in het moment zelf.
Jeannette Branderhorst is de founding lady van Human Spirit. Zij is een ervaren breathwork practioner en gepassioneerd sjamanistisch practioner. Daarnaast is Jeannette heel bedreven in Human Design. Haar gave is haar fijn gevoeligheid die zij inzet om jou naar jouw eigen innerlijke wijsheid te brengen.
Jeannette & Gaby vormen samen een fijn team die in staat zijn een krachtig veld neer te zetten, waarin je met zachtheid en veiligheid naar het diepste van jouw zijn en essentie word gebracht
PRAKTISCH
max: 10 deelnemers
locatie: Boerderij Landzicht
donatie: 65 Euro

 

  • Praktijk Shunyata
  • 23 mei 2021
  • Hofgeesterweg 6, 1991 AD  Velserbroek, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 65,00
  • 0624906335
  • infopraktijk-shunyata.nl
  • Ademsessie, Energiewerk, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk Shunyata (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cirkel van Creatie
15 mei 2021
Kracht van Ademen 2- daagse online
20 mei 2021
Licht op je schaduw: ademsessie
2 juni 2021
verblijfslocatie
Op adem komen in de Alpen
11 juli 2021
Ademcoach Opleiding 10 daagse Rotterdam en Leiden
3 september 2021