De voorbereiding op leven in de 5e dimensie.


Lichtwerkster Christina von Dreien heeft al 4 boeken geschreven over onze overgang van de 3e naar de 5e dimensie. Essentieel daarvoor is harmonie tussen ziel - lichaam - geest en een verhoging van je frequentie. Voor die twee dingen is het Soul Body Fusion® proces de wereld in gebracht door channel Jonette Crowley.

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Naast de meetbare frequentieverhoging die Soul Body Fusion® je brengt, creëert dit proces ook een optimale balans tussen ziel - lichaam - geest. Precies de 2 dingen waarvan Christina von Dreien schrijft dat ze essentieel zijn voor je overgang van 3D naar 5D!

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar!

Tijdens deze workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. (Als je een praktijk hebt kun je Soul Body Fusion® na de workshop direct gaan gebruiken voor je cliënten.)
Deze workshop wordt online gegeven op zondag 14 maart van 9.45 uur tot 17.00 uur (andere data en locaties: zie de website onderaan).

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® workshop (incl. certificaat) is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Na afloop van de workshop kun je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat ontvangen.

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno@urpichai.nl onder vermelding van je certificaatnaam en je adresgegevens. Vermeld het als je gebruik wilt maken van het kortingstarief of als je in delen wilt betalen.
Docent: Arno van Dijk, Soul Body Fusion® teacher sinds 2012, master teacher sinds 2020.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende online en live workshops.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 2 mei 2021
  •   Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 129,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Workshop of cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meer rust in je hoofd & meer vertrouwen in je hart
14 mei 2021
Yoga verdieping: Yama en Niyama in de praktijk
15 mei 2021
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
28 mei 2021
HSP coaching
HSP coaching
14 mei 2021
Versterk je immuunsysteem
16 mei 2021
restorative yoga twist
Introductie Restorative Yoga voor yogadocenten
3 juli 2021