UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 11-06-2021

Wandelen op Terschelling en Vlieland


Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren wandelweekenden. Daar doen meestal ongeveer twintig personen aan mee, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt.

De thuisbasis voor dit weekend is de 'Storebaelt'. Met deze klipper gaan we dit weekend ook de Waddenzee zeilen verkennen. Samen met de ervaren bemanning, die alles weet van de wind, stroming en getijden kun je de zeilen hijsen. De kans bestaat ook dat we ons laten droogvallen op een zandbank voor een wandeling op het wad. Misschien kom je hier en daar wel een zeehond tegen.

go-out.nl/activiteit/16481

 

  • Go-out!
  • 11 juni 2021 t/m 13 juni 2021
  • Haven, 8862NZ  Harlingen, Friesland, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 06-55146764
  • buzzgo-out.nl
  • Reizen en vakanties, Events, Wandelen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Go-out!
Go-out!

Over Go-Out!

Go-Out! is een activiteitenclub met veel actieve boeiende mensen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn boven de 40 jaar en hun interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, spiritueel, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Gezins of ouder-kind retraite 4 dagen
19 juli 2021