•  speciale aanbieding!

Sanat Kumara, de Oude van Dagen en Saint Germain


Speciale aanbieding

Deelnemers ontvangen na de lezing een kortingscoupon op het boekje “Het Violette Vuur” van 4,00 Euro (normale prijs 12,50 Euro). Deze coupon is in te wisselen bij onze webshop https://amethistpers.nl bij aanschaf van het boekje.

 

In het Verre Oosten staat hij bekend als de ‘Grote Goeroe’ van de wijsheid en het verslaan van het menselijke ego. In het christendom staat hij bekend als de ‘Oude van Dagen’. Hij is een van de zeven heilige Kumara’s, hiërarch van Venus.
Tot 1 januari 1956 was hij de ‘Heer van de Wereld’ en is nu de ‘Regent van de Wereld’. Hij inspireerde en begeleidde vele grote Goeroes zoals Gautama Boeddha, Lord Maitreya en Zarathustra.
Wie is hij? Waarom is hij hier speciaal naar onze planeet Aarde gekomen? En wat waren zijn acties? Welke missie wil hij vervullen? En wat kan dit voor jou persoonlijk betekenen?
In de lezing zullen we ingaan op deze vragen en een duidelijk totaalbeeld scheppen van het verleden en heden. Het Gouden Tijdperk van Shamballa wordt besproken, samen met de kenmerken van deze periode en waarom die helaas uit de fysieke wereld is verdwenen.
De sleutels voor het creëren van een gouden tijdperk worden toegelicht en praktische handgrepen worden aangereikt. De lezing wordt geïllustreerd met mooie afbeeldingen en aangevuld met videofragmenten en liederen.

In het tweede deel van de lezing zal er een verdieping worden gemaakt van het Aquarius Tijdperk van Saint Germain. Wie is Saint Germain? Hoe werkt hij samen met Sanat Kumara?
Een van de tools die Saint Germain ons geeft is het werken met de violette vuur. In de lezing zullen we ook hierin een verdieping maken. Aan het eind van de lezing weet je, hoe je het violette vuur toe kunt passen, hoe het werkt en waarvoor je het kunt inzetten.
Laat je door de lezing meevoeren in het verhaal achter twee grote lichtwezens die er voor de lichtdragers en de aarde zijn. Verkrijg nieuwe inzichten en stel je open om geïnspireerd te worden. Verkrijg handgrepen die je direct in je huidige leven kunt toepassen. Sanat Kumara en Saint Germain brengen een boodschap van hoop, liefde, kracht, wijsheid en vrijheid. Doe je met ons mee?
De lezing is tevens gebaseerd op onze nieuwe gratis Sanat Kumara-lessen.

Datum: Zondag 17 oktober
Locatie: Via Zoom uitgezonden
Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur
Vergoeding: Reserveer een plekje in zoom en betaal €5 p.p. van tevoren. Betalen kan via de doneerknop op de hoofdpagina of volg deze link: summitlighthouse.nl/doneren/
Gradatie: Nivo 1
Aanmelden lezing: De reservering kun je boeken via de site. Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je van tevoren de link om mee te doen via Zoom.
Vragen: Heb je vragen over de lezing, mail naar: contact@SummitLighthouse.nl.

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 17 oktober 2021
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 5,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Lezingen, Leven vanuit je hart

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs 9 & 10 okt Driebergen
9 oktober 2021
Lezing One Small Town
5 oktober 2021
<geen>
Clownen voor ouder en kind
24 oktober 2021
Cursus Helende handen in verbinding
7 oktober 2021
Workshop Helende handen
30 oktober 2021
voet
Workshop Ontspannende voetmassage
2 november 2021