•  speciale aanbieding!

Freedom-Quest - Jouw reis naar vrijheid in CH


Speciale aanbieding

Bij deelname aan de Freedom-Quest in Zwitserland, ontvang je gratis het duitstalige of nederlandstalige boek "Leven van Licht & Liefde" - Mijn ontdekkingsreis naar een leven zonder eten.

 

Freedom-Quest - Jouw reis naar vrijheid! - in Zwitserland
Ben je bereid om de stap te zetten naar ultieme vrijheid?

Ontdek de fascinerende quantum-wereld en neem een kijkje voorbij aan de dualiteit naar het wonderbaarlijke eenheidsbewustzijn.
Freedom Quest is een proeverij van diverse technieken, filosofieën, wetenschappen en inzichten die jou helpen al je overtuigingen en angsten los te kunnen laten, die jou bewust en onbewust belemmeren om jouw vrijheid te leven. Ook is het een mogelijkheid om het daarna te integreren in je eigen (coaching)-werk, zodat dit universele weten snel de wereld ingedragen wordt.

Ben je bereid zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en de universele natuurlijke wetten te ontdekken ?

Deze unieke Freedom Quest bestaat uit vier modules die worden gegeven tijdens een retreat van 8 dagen: QuantumDenken, LichaamsVrijheid, ZieleRust & NatuurVerbondenheid.

Hierdoor krijg je een bredere en zelfs een compleet andere kijk op het leven. Het is bedoeld als volgende stap op onze evolutionaire ladder.
Binnen deze modules vind je de diversiteit in de eenheid zoals: Pranic Living, MBTI Energie-Inzicht, Systemische Opstellingen, FreedomBreath, , Bio-logische Natuurwetten, Kundalini-/ Hatha Yoga, Fear Release, MerKaBa - heilige Geometrie, Natuurbewustzijn diverse vormen van Meditatie en nog veel meer.

Onderweg lichten we heel veel sluiers op en zul je je lichaam en de wereld compleet anders zien dan hij scheen te zijn.
Je wordt uitgenodigd je denken te verbinden met je buikgevoel en te gaan luisteren naar je hart en de oneindige intelligentie van je lichaam.

Enige voor(ont)wikkeling, een open-mind en nieuwsgierigheid zijn de ingrediënten die deze reis naar vrijheid de extra dimensie geven.
Deze unieke locatie ligt in Seelisberg in het hart van Zwitserland, op een berg aan een meer en de voertaal zal zwitsers en/of duits zijn.
Neem de ultieme stap op onze evolutionaire ladder en ga mee op ontdekkingsreis naar jezelf en geniet in vertrouwen en vrijheid!

Laat je inspireren door het Freedom Quest Team
Marja Nieuwveld & Amudra Madhura

 

  • Freedom-Quest
  • 1 oktober 2021 t/m 9 oktober 2021
  •   Seelisberg, ZWITSERLAND
  • € 2888,00
  • welcomefreedom-quest.ch
  • Week retraites, Weekend retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Freedom-Quest (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kerst-retraite levenskunst
26 december 2021
Quan Yin
Herbronnings verblijf
18 oktober 2021
Latifa-reis in Andalusië
20 maart 2022
Expressiereis in Andalusië
24 april 2022
Stiltereis in Andalusië
19 juni 2022
Latifa Midweek in Drenthe
22 november 2021