•  speciale aanbieding!

Lezing: Leven van Licht & Liefde – VoedselVrijheid


Speciale aanbieding

Tijdens de lezing verkoop ik mijn boeken "Leven van Licht & Liefde" en "Het Nieuwe Veld" met 5 euro korting. HetNieuweVeld.nl

 

Lezing door Marja Nieuwveld, “Leven van Licht & Liefde” - Ontdekkingsreis naar (voedsel)vrijheid

Ben je nieuwsgierig naar de volgende stap in onze evolutie?
Ga mee op mijn ontdekkingsreis naar lichtvoeding en (her)ontdek de essentie van het leven, dat ons op alle vlakken voedt. Het wordt een feestje van herkenning door de dans van het leven te dansen. Nodig jezelf uit om je denken te verbinden met je hart en neem samen met mij een kijkje in de fascinerende quantum-wereld.

Marja is mijn naam en mijn lichaam leeft van licht en liefde. In een notendop; het heeft geen eten nodig om te leven, maar geniet van proeverijtjes. Bekend als fulltime duizendpoot heb ik tussen de bedrijven en mijn yogamatje door, eindelijk mijn innerlijke rust en ultieme vrijheid gevonden. In de winter woon ik op een berg in Zwitserland en in de zomer leef ik midden in de natuur, in een tiny-house, aan de rand van Rotterdam. Als medegrondlegger van de DoKi filosofie noem ik mijzelf creatief filosoof en ben auteur van meerdere boeken die inmiddels in drie talen verschenen zijn. Verder inspireer ik samen met Amudra Madhura, anderen bij hun reis naar vrijheid tijdens de unieke retreats van Freedom-Quest, die ik in Nederland en Zwitserland organiseer. Maar eigenlijk ben ik licht en liefde, net zoals jij.

Jou te (ont)moeten is een cadeautje en tot die tijd wens ik je een overdosis vertrouwen met een korreltje overgave en een snufje humor! Het is niet de wereld die we moeten veranderen, slechts ons denken.
In Licht en Liefde I AM U

www.hetnieuweveld.nl
Lezing op zaterdag 26 Juni van 15 - 17 uur. Aanmelding via: welcome@hetnieuweveld.nl

 

  • Freedom-Quest
  • 26 juni 2021
  • Vtv De Tochten - Cole Porterstraat 2, 3069 ZD  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 8,00
  • welcomefreedom-quest.ch
  • Lezingen, Ademsessie, Leven vanuit je hart

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Freedom-Quest (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Freedom-Quest
Freedom-Quest

Over Freedom-Quest

Wat begon als de wens naar vrijheid, resulteerde in een bewustzijnsverruimend avontuur. Luisterend naar de naam; Marja Nieuwveld leef ik sinds september 2018 van Licht en Liefde. In een notendop; ik heb geen eten nodig om te leven, maar geniet van proeverijtjes. Ga mee op mijn ontdekkingsreis naar een leven in vrijheid, vrij van afhankelijkheid, angsten en beperkende overtuigingen. Na een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Kracht van Ademen 2- daagse online
8 september 2021
De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
9 juli 2021
Online Massage cursus voor beginners
18 juni 2021
Tantrische koppel massage
17 juli 2021
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
24 juli 2021
Ademcoach Opleiding 10 daagse Rotterdam en Leiden
3 september 2021