UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-11-2021

Tantrisch leren masseren Trilogie II


Tantramassage is voortgevloeid uit het verlangen om elkaar via huidcontact te ontmoeten. Dit is een zeer intieme ontmoeting, die vraagt dat je afgestemd bent en aandachtig en bewust aanwezig bent. Het verlangen of de vraag van degene die gemasseerd wordt, is hierbij leidend, maar niet bepalend. Degene die masseert bepaalt op welke manier hij/zij aanraakt, nadat vooraf is afgestemd wat de ander wilt ontvangen en onder welke condities.

In deze trilogie, die volgt op Tantrisch leren masseren I, waarin je hebt geleerd hoe je aandachtig aanraakt op de grens, leren we je hoe je een eenvoudige, intuitieve (tantrische) massage geeft en ontvangt. Je leert hoe je jezelf grondt en de ander uitnodigt in zijn lijf, je leert je energetisch verbinden en we doen oefeningen in het ervaren en tonen van je kwetsbaarheid.

Na dit 3-luik ben je in staat om een eenvoudige tantrische massage te geven, waarbij je goed afstemt en aandachtig aanwezig bent. Je kunt zowel je grenzen als je verlangen aangeven en er naar handelen en weet dit ook omgekeerd te respecteren. Je hebt je bewustzijn van eigen kwetsbaarheid en thema’s op het vlak van intimiteit en lijfelijkheid verruimd en bent in staat hierover te communiceren. Je bent je bewust van je persoonlijke leer- en ontwikkelpunten op het vlak van massage (techniek) en je eigen proces.

We hebben de tijdsduur van deze workshop cyclus verlengd met een half uur per avond/middag zodat er voldoende tijd is voor het volledig integreren van het geleerde in de praktijk. Als je geen tantra en tantra-massage ervaring hebt, bekijken we per situatie of het passend is dat je deelneemt.

 

  • Hartenlust
  • 19 november 2021 t/m 17 december 2021
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 150,00
  • 06-10512274
  • welkomnaarhartenlustgenieten.nl
  • Massage, Pers. ontwikkeling, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartenlust (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartenlust
Hartenlust

Over Hartenlust

Bij Hartenlust kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Onze werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Orgasmic meditation voor geliefden
23 oktober 2022
Shibari en tantra: introductie middag
15 januari 2023
Shibari en tantra: Playful connection
4 maart 2023
Individuele Massageworkshop
1 oktober 2022
Magische Reis - truffelceremonie
22 oktober 2022
Magische Reis - truffelceremonie
5 november 2022