Tantrisch leren masseren Trilogie II


Tantramassage is voortgevloeid uit het verlangen om elkaar via huidcontact te ontmoeten. Dit is een zeer intieme ontmoeting, die vraagt dat je afgestemd bent en aandachtig en bewust aanwezig bent. Het verlangen of de vraag van degene die gemasseerd wordt, is hierbij leidend, maar niet bepalend. Degene die masseert bepaalt op welke manier hij/zij aanraakt, nadat vooraf is afgestemd wat de ander wilt ontvangen en onder welke condities.

In deze trilogie, die volgt op Tantrisch leren masseren I, waarin je hebt geleerd hoe je aandachtig aanraakt op de grens, leren we je hoe je een eenvoudige, intuitieve (tantrische) massage geeft en ontvangt. Je leert hoe je jezelf grondt en de ander uitnodigt in zijn lijf, je leert je energetisch verbinden en we doen oefeningen in het ervaren en tonen van je kwetsbaarheid.

Na dit 3-luik ben je in staat om een eenvoudige tantrische massage te geven, waarbij je goed afstemt en aandachtig aanwezig bent. Je kunt zowel je grenzen als je verlangen aangeven en er naar handelen en weet dit ook omgekeerd te respecteren. Je hebt je bewustzijn van eigen kwetsbaarheid en thema’s op het vlak van intimiteit en lijfelijkheid verruimd en bent in staat hierover te communiceren. Je bent je bewust van je persoonlijke leer- en ontwikkelpunten op het vlak van massage (techniek) en je eigen proces.

We hebben de tijdsduur van deze workshop cyclus verlengd met een half uur per avond/middag zodat er voldoende tijd is voor het volledig integreren van het geleerde in de praktijk. Als je geen tantra en tantra-massage ervaring hebt, bekijken we per situatie of het passend is dat je deelneemt.

 

  • Hartenlust
  • 19 november 2021 t/m 17 december 2021
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 150,00
  • 06-10512274
  • welkomnaarhartenlustgenieten.nl
  • Massage, Pers. ontwikkeling, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartenlust (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartenlust
Hartenlust

Over Hartenlust

Bij Hartenlust (voorheen Inana op reis naar je ware zelf) kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme)...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
2 oktober 2021
Online Massage cursus
2 oktober 2021
Massage weekend
8 oktober 2021
Handmassage
Cursus Handmassage
30 oktober 2021
Hotstone massage stenen
HotStone massage workshop
22 oktober 2021
Cursus Voetmassage
Cursus Voetmassage
31 oktober 2021