UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-08-2021

Wandel/fiets weekend Brabant


Heb jij je deze zomer ook zin om een weekend even lekker uit te zijn? Ga dan met ons mee een weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, heerlijke wandelingen, fietstochten en een kok die met voor lekker eten zorgt. Is dat een goed idee om jezelf eens te verwennen!

We verblijven op een prachtige plek, op het Brabantse platteland. in een sfeervol ingerichte groepsaccommodatie. Door de ligging aan de rand van het natuurgebied "De Maashorst" is deze plek fantastisch als je de natuurbeleving wil combineren met luxe.

De slaapkamers hebben allemaal eenpersoonsbedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer (met een eigen douche, toilet en wastafel).
De meeste slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden.

Na de kennismaking met elkaar op vrijdagmiddag, eten we gezellig met elkaar. In de avond gaan we een korte wandeling door het bos maken.

Zaterdag- en zondagochtend is er een uitgebreide ontbijttafel. Na het ontbijt kun je kiezen of je gaat wandelen of fietsen on de omgeving te verkennen. Bij terugkomst op onze locatie is er voldoende tijd om lekker te relaxen en te doen waar je zin in hebt. Voor we lekker met elkaar gaan dineren.

De zondag beginnen we rustig aan, met een lekker ontbijt, vervolgens een wandeling/fietstocht met lunch en als we weer 'thuis' komen een lekkere soep als afsluiting van ons fijne weekend.

Bij onze locatie is ook een eigen wellness: een sauna, een stoomcabine, rustruimtes. Lekker buiten in het grote tuin zitten en volkomen ontspannen, genietend van de Brabantse sterrenhemel.

De maximale afstand die we tijdens een wandeling zullen afleggen is ongeveer 16 km, rond de 40 voor de fietstocht. En we nemen ook ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het tempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te gaan.

Bij het boeken kun je ook kiezen voor een eenpersoonskamer.
Meer info op : go-out.nl/activiteit/16578

 

  • Go-out!
  • 13 augustus 2021 t/m 15 augustus 2021
  • Franse Baan 4, 5374RS  Schaijk, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 249,00
  • 06-55146764
  • buzzgo-out.nl
  • Reizen en vakanties, Activiteiten, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Go-out!
Go-out!

Over Go-Out!

Go-Out! is een activiteitenclub met veel actieve boeiende mensen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn boven de 40 jaar en hun interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, spiritueel, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

<geen>
Tantrisch leren masseren Trilogie I
15 oktober 2021
massage
Kashmierse massagedag voor (liefdes) koppels
31 oktober 2021
Met Milo
Retraitedag - Het Directe Pad naar Ontwaken
2 oktober 2021
massage
Workshop Tibetaanse tantramassage
14 november 2021
Met Milo
Herfst Retraite
28 oktober 2021
stellen
Tantrisch leren masseren Trilogie II
19 november 2021