UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-09-2021
  •  speciale aanbieding!

A Sacred Adventure – De spirituele zoektocht


Speciale aanbieding

De werkboeken zijn in bestelling. Zodra de werkboeken bij ons binnen komen krijg je een mail om het werkboek via onze webshop https://amethistpers.nl tegen €19,00 (normale prijs €29,95) aan te schaffen.

 

A Sacred Adventure – De spirituele zoektocht
Cursus voor zelfverwezenlijking

19 september 2021 start van 7 lessen via Zoom
Voel je je ook weleens eenzaam en machteloos? Wordt dit veroorzaakt door de huidige wereldsituatie en alle beperkingen die ons worden opgelegd? Of heeft dit ook nog een diepere oorzaak?
Wat als de problemen in de wereld niet de oorzaak, maar slechts de aanleiding zijn voor je machteloosheid? Wat als de werkelijke oorzaak van je onmacht gebrek aan verbinding en bekendheid is met je Hogere Zelf, met de hoge potentie in jezelf om negatieve energie om te zetten in positieve gelegenheid? Stel dat er onbegrensde mogelijkheden zijn die je nu nog niet beseft?
De 7-delige cursus via Zoom A Sacred Adventure neemt je mee naar de ongekende wereld van je Hogere Zelf, je innerlijke waarheid, je onbenutte potentieel. Daar vind je de kracht, wijsheid en liefde om je leven ten goede te veranderen, in welke situatie je je ook bevindt.
Wil je ook
• jezelf kennen als spiritueel wezen en hoe je daarmee in de fysieke wereld werkt?
• je intuïtie – het contact met je ziel – en het contact met je innerlijke leraar verder ontwikkelen?
• beschermend, genezend en transformerend licht aanroepen voor jezelf en anderen met de wetenschap van het gesproken Woord?
• stilstaan bij reïncarnatie, bewust omgaan met je karma, en je bewust zijn van het ultieme doel van het leven: eenwording door de hemelvaart?
Geef je dan op voor de 7-delige cursus A Sacred Adventure via de website en via email: contact@summitlighthouse.nl

De cursus
Op 7 zondagmiddagen van 14:00-16:00 uur zullen we via Zoom in verbondenheid en warme sfeer de leringen van de opgevaren meesters samen stap voor stap bestuderen, oefeningen en meditaties doen met en zonder visualisaties, en interactief in een harmonieuze sfeer zaken bespreken. Bij elke les ontvang je opdrachten en oefeningen voor thuis.
We werken aan de hand van een werkboek met prachtige afbeeldingen en toegang tot online oefeningen. Het boek en de oefeningen zijn in het Engels, maar je ontvangt per keer de benodigde vertaling in het Nederlands.
Doe je mee? De opgevaren meesters en engelen staan te popelen om je alle kennis en technieken over te dragen die je op het pad zetten naar volledige zelfverwezenlijking en ongekende vreugde.

Praktische informatie
• De cursus is via Zoom te volgen op de volgende zondagmiddagen van 14:00 – 16:00 uur: 19 september, 24 oktober, 28 november, 12 december, 23 januari 2022, 20 februari 2022 en 20 maart 2022.
• Eigen bijdrage: € 35 voor de totale cursus. Dit is exclusief de aanschafprijs van het werkboek €19.
• Je kunt je hier opgeven voor de cursus via de website en via email: contact@summitlighthouse.nl

De cursusleiders
Rosa en Margo zijn enthousiaste leerlingen van de opgevaren meesters. Zij geven lezingen en beoefenen dagelijks de wetenschap van het gesproken Woord. Zij zijn graag de doorgevers van de kennis en vaardigheden die hen zoveel zegeningen brengen, elke dag van hun leven.

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 19 september 2021 t/m 20 maart 2022
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 35,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Online cursus, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs 9 & 10 okt Driebergen
9 oktober 2021
Lezing One Small Town
5 oktober 2021
<geen>
Clownen voor ouder en kind
24 oktober 2021
Cursus Helende handen in verbinding
7 oktober 2021
Workshop Helende handen
30 oktober 2021
voet
Workshop Ontspannende voetmassage
2 november 2021