Avontuurlijke inspiratie zeilvakantie Griekenland


Wil jij helemaal bijkomen van de lock downs en de stress van corona? Lekker uitwaaien, genieten van zee, natuur en zeilen? Heerlijk een week helemaal niets moeten? En tegelijkertijd op een ontspannen en speelse manier nieuwe inspiratie opdoen voor je leven en je werk?

Goed zeilnieuws.
Griekenland, inclusief de Ionische Eilanden en de luchthaven van Preveza, zijn onlangs tot gele zone verklaard. Grijp je kans! Ontspan, kom tot rust en ga op avontuur. Zeil tussen de prachtige Ionische Eilanden, op een authentieke catamaran die de wereldzeeën heeft bevaren!


Zeilen in Griekenland
Zeilen in Griekenland tussen de Ionische Eilanden. Een fantastische ervaring. Kies voor een actieve en ontspannen zeilvakantie in Griekenland. Met de snelle en comfortabele zeilcatamaran Yemaya zeil je iedere dag naar een andere baai. Je bent in veilige handen bij de zeer ervaren kapitein Prem Deep. Met Yemaya zeilde hij de hele wereld rond.

Je gaat ontspannen voor anker in prachtige baaitjes waar je heerlijk kunt snorkelen en zwemmen. Of maak een wandeling in de mooie bosrijke natuur. Je krijgt smakelijke maaltijden aan boord. En we bezoeken regelmatig pittoreske vissershaventjes waar je heerlijk kunt eten.

Yemaya heeft genoeg plekjes waar je lekker kunt luieren en zonnen aan dek. Of rustig een boek kunt lezen. En als je meer wilt weten over zeilen en navigeren: kapitein Prem Deep vindt het heerlijk zijn kennis als wereld zeezeiler met je te delen.

Dubbele vakantie
Wil je naast heerlijk zeilen ook weer nieuwe inspiratie opdoen voor je leven en je werk? Zodat je vakantie een blijvend effect heeft als je weer terugkeert naar de hectiek van alledag?

Wij bieden je ons unieke programma “Aan het Roer” aan. Vóór we de zeilen hijsen volg je iedere dag een thema (etappe) van jouw persoonlijke zeilreis naar persoonlijk leiderschap in leven en werk. Met speelse en praktische oefeningen. Bij thuiskomst ontvang je zes weken lang wekelijks ons online programma “Aan het Roer”. Boordevol filmpjes, praktische oefeningen, achtergrond informatie en inspirerende tips. Met tools voor persoonlijk leiderschap voor de rest van je leven!

 

  • @theHelm
  • 14 augustus 2021 t/m 21 augustus 2021
  • GREECE
  • € 995,00
  • yemaya.suppliersgmail.com
  • Reizen en vakanties, Leiderschap, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur @theHelm (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van @theHelm
@theHelm

Over @thehelm

IS DIT IETS VOOR JOU?

zomergeluk VakantieAnders
Anders Zomerweek
7 augustus 2021
verblijfslocatie
Op adem komen in de Alpen
5 september 2021
Herstwandeling
Wandel/fiets weekend Brabant
13 augustus 2021
Senegal vakantie
Opwarmen in Senegal
22 november 2021
Massage-wandelvakantie in Sauerland
15 augustus 2021
Spirituele reis Katharen
Wandelen in het spoor van de Katharen
8 augustus 2021