UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-01-2022

Turning Point®- spelend transformeren


Twee dagen van 10.00 – 17.30 uur

Data: zondag 16 én zondag 23 januari 2022
Kosten: 225 euro (191,25 euro voor minima = -15%)




Wij allemaal hebben stukken in onszelf die we onderdrukken, soms bewust, soms onbewust.
Dit leidt tot blokkades in de energiestroom en tot ‘deuken’ in ons zelfvertrouwen, in onze levenslust en in onze uitstraling. Want we gooien het kind met het badwater weg. Want verborgen in elk onderdrukt deel van ons zit een prachtige kwaliteit, pure essentie en daarmee ook een boost aan energie.
Turning Point is een krachtige methode, om deze persoonlijke schaduwkanten te transformeren. Het ‘keerpunt’ ligt precies daar we onze weerstand tegen een onderdrukt deel opgeven en het welkom heten, bereid zijn om het te ervaren en te onderzoeken. Het probleem is vaak niet zo zeer dat deel zelf, maar dat we het onderdrukken op basis van oude overtuigingen en angsten.
De belangrijkste invalshoek van Turning Point is spel. We gaan de schaduwkant in kwestie theatraal uitvergroten, we geven hem een naam en laten hem spelend in actie komen.
Door op een creatieve en humorvolle manier expressie te geven aan een schaduwkant, wordt de negatieve identificatie ermee verbroken en kan de geblokkeerde energie transformeren in de kwaliteit die er inherent aan is.
Daarnaast onderzoeken we de onderliggende overtuigingen en waar nodig de emotionele achtergronden met behulp van inquiry’s. Tenslotte kijken we naar de kwaliteit die vrijkomt wanneer de geblokkerde energie weer vrij mag stromen en we er bewustzijn in hebben gebracht. In een ritueel aan het eind verankeren we onze ervaring.
Het is vaak prachtig om te zien hoeveel energie vrijkomt wanneer iemand zo’n onderdrukt stuk van zichzelf ineens toelaat en helemaal ‘be-leeft’ en op die manier een stuk integriteit hersteld wordt. Heel bevrijdend, en soms hilarisch, zowel voor diegene die het doet als ook voor het ‘publiek’.
Turning Point’ want er komt door dit proces een nieuwe kwaliteit beschikbaar in je leven.
De schaduwkant in kwestie ga je niet vooraf ‘bedenken’ en hoef je dus niet vooraf te weten, we gaan hem in de training zelf opsporen.

Wat eerdere cursisten over de training zeiden:

“Geweldig, intensief, transformerend”
Iwona van der Spanck, 39 jaar

“Heel inspirerend, uitdagend, confronterend en bevrijdend!
Het spelen met mijn ‘Zwerver’ heeft een enorme impact gehad die nog steeds voortgaat. Het heeft een wending aan mijn leven gegeven waarvoor ik voor de rest van mijn leven dankbaar zal zijn. “
Elisabeth Ouborg, 58 jaar

“Boeiend, to the point, confronterend en troostrijk tegelijkertijd. Je ervaart de dragelijke lichtheid van het bestaan.”
Helene, 53 jaar

“Geweldig om op deze manier met je persoonlijke ontwikkeling bezig zijn, want je gebruikt alles je lijf, je stem de hele expressie erin. Dus je voelt alles veel beter, dan bijv. alleen met praten.”
Yvonne Westerhout , 49 jaar

“De leukste manier om je zwakheden op te sporen en er mee aan de slag te gaan.”
Leon de Laat, 43

“Ik heb de kwaliteit ‘vrijheid’ heel goed kunnen voelen. Ik merk dat op dit moment alles makkelijker gaat, ik voel minder drempels. Ik geniet meer van de dingen die ik doe.
Daarnaast heb ik ook meer inzicht gekregen hoe mijn schaduwkanten in elkaar steken, hoe gevoelens van machteloosheid en boosheid met elkaar verbonden zijn en waar en hoe ik die vroeger heb ervaren.”
Jeannette Becu, 41 jaar

“Doordat we eigenschappen, die we het liefst verstoppen, waar we ons voor schamen of een negatief oordeel over hebben, eindelijk onder ogen zien, hen ten tonele brengen en overdrijven, worden we bevrijd uit onze eigen gevangenis.”
Iwona v.d. Spanck, 39 jaar

 

  • ClownSpirit
  • 16 januari 2022 t/m 23 januari 2022
  • Hieronymusplantsoen 3 (Onder Voorbehoud),   Utrecht, Utrecht, NEDERLAND
  • € 225,00
  • 06-45528252
  • infoclownspirit.nl
  • Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur ClownSpirit (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van ClownSpirit
ClownSpirit

Over Clownspirit

“This work is not about acting. It’s about coming home to the present moment” Didier Danthois Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Welkom bij ClownSpirit, de moderne clownsschool, waar het leren van clownstechnieken hand in hand gaat met bewustwording en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Massage-wandelweekend in Sauerland, 26-29 mei 2022
26 mei 2022
Christa Nagtegaal
Geaarde individuele Healingen
22 januari 2022
christa nagtegaal
Healing samenkomst
6 februari 2022
logo Christa Nagtegaal
Lichtbijeenkomst
21 februari 2022
christa nagtegaal
Healing samenkomst
6 maart 2022
Karismas
Wat je tekening zegt over jou en je partner
31 januari 2022