UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-09-2021

Ontsluit de Power van jouw Ziel!


Als je een mens zou vergelijken met een electrische fiets, dan staat standaard de accu uit of in de laagste ondersteuningsstand. Zodra je bij een mens de Zielsverbinding herstelt gaat de accu aan en richting de hoogste ondersteuningsstand! Het herstellen van de Zielsverbinding doe je met een nieuwe techniek genaamd "Soul Body Fusion®".

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

De reactie van Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion®.
“Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk. Soul Body Fusion® deed tot mijn verassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden.”

In 2020 is de stichting Soul Body Fusion® Nederland opgericht om deze bijzonder techniek meer bekendheid te geven. Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk is bestuurslid van deze stichting en leert jou in 1 dag de Soul Body Fusion® techniek toepassen.

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar! Arno van Dijk is door haar opgeleid om jou deze techniek te leren.

Tijdens de Soul Body Fusion® workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. Een start voor een leven vanuit je volledige potentieel, je accu gaat aan en richting de hoogste ondersteuningsstand!

Deze workshop wordt gegeven door Soul Body Fusion® (Master) Teacher Arno van Dijk op zondag 19 september van 9.45 uur tot 17.00 uur in Wageningen.
(Andere data en locaties: zie de website onderaan.)

Je investering voor de Soul Body Fusion® workshop (incl. certificaat) is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Na afloop van de workshop ontvang je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat en kun je direct aan de slag met (betaalde) sessies geven! Je kunt je tevens laten vermelden als gecertificeerd practitioner op de nationale Soul Body Fusion® website.

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno@urpichai.nl waarna je het inschrijfformulier toegestuurd krijgt.
Docent: Arno van Dijk, Soul Body Fusion® Teacher sinds 2012, Soul Body Fusion® Master Teacher sinds 2020.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende workshops.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 19 september 2021
  • Hoenveldsestraat 4A,   Wageningen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 129,00
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Workshop of cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs 23 & 24 okt 2021 Nijmege
23 oktober 2021
yoga weekend - klank
Yogaweekend: Tantra, de basis van hatha yoga
9 oktober 2021
Playfulness 2daagse - jeZelf zijn in verbinding
20 november 2021
Channeling - Reading of Healing sessie met Elias.
30 september 2021
ET-Healing Experience (Online)
5 oktober 2021
ET-Healing Practitioner Programma - Online
8 oktober 2021